eFotbal

Scamaccovi se v Londýně nelíbí. Doma by měl nahradit srbského kanonýra

Scamaccovi se v Londýně nelíbí. Doma by měl nahradit srbského kanonýra
Scamaccovi se v Londýně nelíbí. Doma by měl nahradit srbského kanonýraFlashscore
Do West Hamu přicházel Gianluca Scamacca jako velká posila, která měla sázet jednu branku za druhou. To se ale nestalo, italský útočník se i vinou zranění trápil a nyní touží po návratu na Apeninský poloostrov.
Reklama
Reklama

Gianluca Scamacca zazářil v loňské sezóně, ve které v dresu Sassuola nasázel šestnáct branek a řekl si o věhlasnější angažmá. Za 36 milionů eur si jej pořídil West Ham a vedení Kladivářů doufalo, že Scamacca naváže na Michaila Antonia. To se ale nestalo.

Scamacca naskočil jen do šestnácti ligových duelů, vstřelil pouhé tři branky a poslední měsíce laboruje s vážným zraněním kolenních vazů. Dohromady odehrál v Premier League pouze 928 minut!

Vedení Kladivářů tak příliš spokojené není a stejná emoce panuje i na opačné straně. Čtyřiadvacetiletý útočník by se tak po jediné sezóně na Ostrovech rád vrátil domů. A podle Daniela Longa z Calciomercato.com čeká útočník na telefonát od turínského Juventusu.

Stará dáma stála o Scamaccu již loni, tehdy se ale útočník rozhodl pro zahraniční angažmá. Nyní by do Juventusu rád přestoupil. Výhodný obchod by to mohl být pro všechny tři strany. Kladiváři se po neúspěšné sezóně potřebují stabilizovat, Scamacca by se doma rád opět nastartoval a Bianconeri se připravují na odchod hned dvou svých útočníků.

Do Marseille by se měl vrátit Arkadiusz Milik, odejít by poté mohl také Dušan Vlahovič. A právě srbského kanonýra by měl Scamacca nahradit. Podle Longa přichází do úvahy nejpravděpodobněji roční hostování s opcí na trvalý přestup.