eFotbal

Schick zase řádil. Dvěma góly pomohl Leverkusenu k vítězství, Bayern padl s Frankfurtem

Schick zase řádil. Dvěma góly pomohl Leverkusenu k vítězství, Bayern padl s Frankfurtem
Schick zase řádil. Dvěma góly pomohl Leverkusenu k vítězství, Bayern padl s FrankfurtemFlashscore
Český čarostřelec Patrik Schick zase úřadoval. V utkání s Bielefeldem pomohl dvěma góly k vysokému vítězství Leverkusenu 4:0. Díky prohře Bayernu Mnichov se navíc Leverkusen bodově dotáhl právě na vedoucí bavorský celek.
Reklama
Reklama

První poločas utkání Bielefeldu s Leverkusenem nabídl na obou stranách mnoho šancí. Gólově se však dokázal prosadit pouze hostující Bayer. Poprvé to bylo v 18. minutě, kdy Schick posunul přízemní centr na Diabyho, který brankáři Ortegovi nasadil neblaze pověstné jesle. O šest minut později se již radoval český kanonýr, kdyžpo Wirtzově nahrávce do uličky poslal míč kolem pravé nohy brankáře domácího celku. Po změně stran pak Schick přidal v 57. minutě druhý gól v zápase (a celkově již šestý za sedm bundesligových kol). Už v nastavení pak proměnil Demirbay pokutový kop Leverkusenu.

Leverkusen se tak v Bundeslize posunul na druhou příčku a bodově se navíc dotáhl na vedoucí Bayern Mnichov, který v Allianz Areně překvapivě podlehl 1:2 Frankfurtu ze spodní části Bundesligy.

V dalším utkání pak soupeř pražské Slavie v Konferenční lize Union Berlín vyhrál 2:1 na půdě Mohuče díky dvěma rychlým brankám Awoniye ve druhé půli.

Výsledky 7. kola Bundesligy:

Mohuč - Union Berlín 1:2 (1:0)Branky: 40. Ingvartsen – 69., 73. Awoniyi.

Bayern Mnichov - Frankfurt 1:2Branky: 30. Goretzka – 32. Hinteregger, 84. Kostić.

Bielefeld - Bayer Leverkusen 0:4 (0:2)Branky: 18. Diaby, 24., 57. Schick, 90+1. Demirbay z pen.

Trpišovský po druhé prohře v řadě: Teď se to prostě všechno sešlo dohromady. Musíme makat dál