eFotbal

Šejci ze Saúdské Arábie nemají dost. Lov je v plném proudu a Benzema s Kantém nemusejí být posledními

Šejci ze Saúdské Arábie nemají dost. Lov je v plném proudu a Benzema s Kantém nemusejí být posledními
Šejci ze Saúdské Arábie nemají dost. Lov je v plném proudu a Benzema s Kantém nemusejí být poslednímiFlashscore
Letní přestupové okno by mohlo nabídnout exodus velkých hráčských jmen do Saúdské Arábie, kde již působí například Cristiano Ronaldo. Nehledejte za tím atraktivní prostředí v tamních klubech, spíše štědré peněženky, kterými šejkové disponují. Benzema s Kantém v posledních dnech neodolali a nemusejí být zdaleka posledními.
Reklama
Reklama

S podobným přesunem byl spojován také argentinský velikán Lionel Messi, avšak nakonec zvolil angažmá za velkou louží v Interu Miami. Aktuálně je však možné po Evropě slýchávat o nemalém počtu hráčů, kteří by toto volání vyslyšet mohli.

Podle britského listu Daily Mail oťukává saúdskoarabský klub Al-Ahli alžírského reprezentanta Riyada Mahreze z Manchesteru City. Není jisté, zda jej Citizens budou ochotni uvolnit, ale na Etihad Stadium by mohla zamířit lukrativní nabídka.

Zdarma by mohl do arabského světa zamířit argentinský křídelník Ángel Di María. Pětatřicetiletý hráč ukončil své působení v Juventusu a obě strany se domluvily, že spolupráci neprodlouží. Jeho jméno je spojováno dle zpráv Gazzetta dello Sport s Benfikou či Galatasaray, ale štědrá nabídka měla přiletět právě i ze Saúdské Arábie.

Zájem je podle listu Bild i o německé legionáře, což potvrdil jejich agent Volker Struth. Ten se nechal slyšet, že na stole jsou možné přesuny Toniho Kroose z Realu Madrid, Thomase Müllera z Bayernu Mnichov či Maria Götzeho z Eintrachtu Frankfurt.