eFotbal

Shoda s rozhodnutím VAR? Ve Zlíně mezi kouči panovala!

Shoda s rozhodnutím VAR? Ve Zlíně mezi kouči panovala!
Shoda s rozhodnutím VAR? Ve Zlíně mezi kouči panovala!Flashscore
V nelehké situaci byl před sobotním ligovým programem Zlín, který v úvodních třech kolech nezískal ani bod. Proti Liberci, který má však také k top formě daleko, si proto věřil. Zápas nakonec skončil plichtou. Ta uspokojila oba trenéry, kteří se shodli i na tom, že branka v nastaveném čase správně platit neměla.
Reklama
Reklama

Tři utkání, tři prohry. Taková byla ještě v sobotu v poledne bilance Zlína. V prvním kole sice dostali Ševci nakládačku od Karviné 1:4, pak ovšem předvedli lepší výkony. Proti Spartě ani proti Slavii však nebodovali a pokaždé padli jednobrankovým rozdílem.

I to jim dávalo naději, že proti Liberci, který přeci jen nemá takovou kvalitu jako obě pražská „S“, by z toho nějaký ten bodík být mohl. A stalo se.

Severočechy poslal již po čtvrt hodině hry do vedení Christian Frýdek. "Začátek byl z naší strany dobrý. Zaslouženě jsme dali gól, ale pak jsme ustoupili z naší hry. Zbytečně jsme ztráceli míče, neuhrávali jsme dlouhé nákopy. Koledovali jsme si o gól,“ hodnotil pro ČTK úvod souboje trenér hostů Luboš Kozel.

Že Slovanu vyšel lépe úvod duelu potvrdil i Pavel Vrba. Po zlepšení presinku a kombinace se ovšem jeho svěřenci dostali více do hry. „Soupeř v tu chvíli začal být více nepřesný. Ve druhém poločase jsme byli kombinačně silnější, dařilo se nám a nebyl důvod do sestavy sahat,“ pochvaloval si zkušený trenér, jemuž vyrovnávací trefou udělal radost Jakub Janetzký.

V závěru se domácím dokonce podařilo dát vítěznou branku, ale sudí ji po zásahu VAR neuznal. „Ještě před rozhodnutím jsme u videa viděli, že to byl ofsajd, je to pro nás škoda,“ smutnil Vrba.

To Kozel si oddychl. „Měli jsme štěstí, že gól neplatil, ale ofsajd to byl,“ dodal.