eFotbal

Šílený zážitek. Argentinský mistr světa s rodinou čelil přepadení, do jeho domu vtrhli ozbrojení lupiči

Šílený zážitek. Argentinský mistr světa s rodinou čelil přepadení, do jeho domu vtrhli ozbrojení lupiči
Šílený zážitek. Argentinský mistr světa s rodinou čelil přepadení, do jeho domu vtrhli ozbrojení lupičiFlashscore
Argentinský mistr světa a útočník španělského Atlétika Madrid Angel Correa čelil s rodinou ve svém domě přepadení. Čtyřem ozbrojenžm lupičům byl údajně přinucen vydat zlodějům hotovost a rodinné šperky. Při incidentu nikdo nebyl zraněn.
Reklama
Reklama

Osmadvacetiletý hráč má dům v v luxusní čtvrti Boadilla del Monte západně od centra Madridu, v době přepadení byl doma s dlouholetou partnerkou Sabrinou Di Marzo (28) a jejich třemi dcerami Lolou (7), Luz (2). a Liou, která bude příští měsíc rok. Ke zločinu došlo v sobotu kolem deváté hodiny večer, tedy dva dny poté, co se Correa se svým týmem vrátil ze Saúdské Arábie poté, co prohráli s Realem Madrid v napínavém semifinále španělského Superpoháru. Případ nyní vyšetřuje policie, ale pátrání zatím nebylo úspěšné.

V souvislosti s Correou se hovoří o možném odchodu ze Španělska. Údajně má nabídku k tříletému působení v Saúdskké Arábii, kdy by si mohl vydělat 52 milionů. Correa má smlouvu s Atlétikem do roku 2026, ale v klubu není spokojený s herním vytížením. Je prý otevřený odchodu už během této zimy.

„Myslím, že tohle je jedna z věcí, na které se jen tak nezapomíná. Jedna z věcí, díky kterým si uvědomíte, jakou cenu a lásku mají život," svěřila se partnerka mistra světa. Pocit, že se může stát něco dětem ji hodně zasáhl. "Emoce byly obrovské. Naštěstí jsme všichni v pořádku a víme, že to mohlo být mnohem horší."

Komplikace pro Gironu v cestě za titulem? Ostrovní gigant chce lapit jejího elitního střelce