eFotbal

Škatulata v Chelsea? Mluví se o novém gólmanovi i Neymarovi

Škatulata v Chelsea? Mluví se o novém gólmanovi i Neymarovi
Škatulata v Chelsea? Mluví se o novém gólmanovi i NeymaroviFlashscore
Letošní ročník si Chelsea za rámeček rozhodně nedá. V Premier League jí patří až 11. příčka po 31 odehraných utkáních a renomé si nevylepšila ani v Lize mistrů, kde její pouť ukončil Real Madrid. I proto se na Stamford Bridge budou v létě dít věci. Co vše se může podle goal.com stát?
Reklama
Reklama

Změna by mohla přijít mimo jiné na brankářském postu. Po pouhém roce stráveném v Serii A by se mohl do Londýna stěhovat gólman Interu Andre Onana, za něhož milánský klub požaduje 40 milionů eur. Na Stamford Bridge by o místo bojoval s dvojicí Kepa Arrizabalaga – Edouard Mendy. Ani s jedním totiž v klubu nepanuje 100% spokojenost.

Naopak do Itálie by se mohl stěhovat obránce Kalidou Koulibaly, který se již dotazoval trenéra Juventusu Massimiliana Allegriho, jestli by ho nevykoupil. Koulibaly přitom v Londýně kroutí teprve první sezonu po přestupu z Neapole, ale podle všeho tohoto kroku již lituje.

Hodně zajímavé jméno by mohlo přijít do útoku. Blues se totiž zajímají o brazilského reprezentanta Neymara, který by rád prchnul z Paris Saint-Germain. Jedenatřicetiletý útočník je od 19. února na marodce a několikrát se nechal slyšet, že by rád změnil angažmá. V Paříži má ovšem smlouvu do roku 2025, takže by rozhodně nebyl levnou záležitostí.

Jak se ovšem v poslední době ukazuje, peníze jsou pro Chelsea ten nejmenší problém. Mnohem větším problémem jsou nevydařené transfery.