eFotbal

Skot McTominay po 22 letech opouští Manchester United, nově bude nastupovat za Neapol

Skot McTominay po 22 letech opouští Manchester United, nově bude nastupovat za Neapol
Skot McTominay po 22 letech opouští Manchester United, nově bude nastupovat za NeapolFlashscore
Je to tady. Scott McTominay podle předpokladů opouští Manchester United. Odchovanec Rudých ďáblů si nově vyzkouší italskou nejvyšší soutěž, získala jej totiž Neapol. Ta by za skotského reprezentanta měla zaplatit částku přesahující třicet milionů eur, tedy více než 750 milionů korun.
Reklama
Reklama

McTominay začal za mládežnické týmy Manchesteru United nastupovat už v šesti letech a nikdy z Old Trafford neodešel. Za první tým Red Devils nastřádal sedmadvacetiletý středopolař 255 startů, v nichž se devětadvacetkrát gólově prosadil. Všem v klubu bude velmi chybět a za novou kapitolou své kariéry do Itálie odchází s naším přáním všeho nejlepšího," uvedli v prohlášení Manchester United.

Nové výzvy se mu dostane v ambiciózní Neapoli, která absolutně nezvládla minulou sezonu, kdy obhajovala mistrovský titul. Tým nyní mohutně posiluje, aby se vrátil na přední příčky italské ligy. V probíhajícím přestupovém období už za větší obnos přišel do klubu Romelu Lukaku z Chelsea, David Neres z Benficy a Alessandro Buongiorno z Turína.

Zatím není jasné, zda McTominay stihne nastoupit již v sobotním utkání proti nováčkovi z Parmy.

Liverpool nechce pustit Jaroše ke konkurenci, na Anfieldu má krýt záda oporám. Jako gólman číslo 3