eFotbal

Slavia je nečitelná, v tom je její velká síla. Nikdy nevíme, v jaké sestavě nastoupí, přiznal kouč Teplic

Slavia je nečitelná, v tom je její velká síla. Nikdy nevíme, v jaké sestavě nastoupí, přiznal kouč Teplic
Slavia je nečitelná, v tom je její velká síla. Nikdy nevíme, v jaké sestavě nastoupí, přiznal kouč TeplicFlashscore
Slavia už v tuzemské nejvyšší soutěži neprohrála s Teplicemi osmnáctkrát po sobě. Varováním však může být skutečnost, že poslední dva vzájemné zápasy obou klubů skončily remízou.
Reklama
Reklama

"Skláři" sice v lize neprohrály pětkrát v řadě, nicméně na soupeřově půdě se jim podařilo zvítězit jen jednou z posledních sedmi klání. V Edenu by však byl pro sedmý tým tabulky úspěchem i remízový výsledek...

"Slavia je nečitelná, v tom je její velká síla. Trenér Trpišovský si vybírá typy hráčů, kteří můžou alternovat na dvou až třech postech. Nikdy nevíme, v jaké sestavě nastoupí," pronesl na webu fkteplice.cz hlavní kouč "sklářů" Zdenko Frťala.

Dorostenecká liga? Nejlepší hráči v ní nejsou. Dukla a Dynamo hrají super fotbal, Slovácko zaspalo, říká skaut

Ten nebude moci o víkendu využít trojici "slávistů" Labíka, Hronka a Filu. Komplikace to však není, neboť s tím realizační tým počítal dlouho dopředu...

"S tím jsme byli ztotožněni už v průběhu dohody se Slavií o hostování. Věřím, že i hráči, kteří aktuálně nepatřili do základu, se o místo poperou a soupeři to co nejvíce znepříjemní," pokračoval odborník ze severočeských Stínadel.

Havlík? Jeho kvalita a přínos pro tým by se nám těžko nahrazovaly, přiznává ředitel Slovácka Šumulikoski

Ve stejném duchu hovořil i defenzivní univerzál Jan Knapík. "Určitě to oslabení bude, ale hráči, je nahradí, jejich roli zastanou jak nejlépe umí. Věřím, že se tím popereme jako tým," zaznělo z úst třiadvacetiletého fotbalisty, jehož mužstvo bude v hlavním městě povzbuzovat spousta fanoušků. Klub vypravil hned pět autobusů.

O soupeři má jen to nejlepší mínění. Bez ohledu na to, že je v tabulce "až" druhý. "To, že je za Spartou, nic neznamená. Pořád se pere o titul a má nejvyšší ambice. Její kvality nelze nijak snížit," podotkl odchovanec Teplic, jehož spoluhráč Lukáš Mareček si může v metropoli připsat jubilejní 250. ligový start.

Bitvy Sparty se Slavií jsou super, ale regionální derby za nimi vůbec nezaostávají, tvrdí pardubický Kováč