eFotbal

Slavia odměnila novými smlouvami tři tahouny Střihavkova rozjetého třetiligového béčka

Slavia odměnila novými smlouvami tři tahouny Střihavkova rozjetého třetiligového béčka
Slavia odměnila novými smlouvami tři tahouny Střihavkova rozjetého třetiligového béčkaFlashscore
Slávistické béčko, nad nímž bdí trenér David Střihavka, je rozjeté. V ČFL vede svou skupinu A před Jiskrou Domažlice i Sokolem Hostouň a na konci tohoto ročníku bude nepochybně chtít okusit o okamžitý návrat do F:NL.
Reklama
Reklama

A u toho by neměli chybět jak kapitán rezervy Eric Hunal, tak záložník Tomáš Jelínek a obránce Matěj Zachoval. Všichni jmenovaní totiž prodloužili ve Vršovicích své kontrakty do léta 2026.

Zadák Hunal (19), jenž je stabilním členem mládežnických reprezentací, začínal na Dukle a do Slavie se přesunul v deseti letec.

VV sešívaném béčku pak debutoval v ročníku 2022/2023, s tím, že zatím poslední soutěžní duel absolvoval zhruba před týdnem proti Loko Vltavín (3:0).

Krejčí a budoucí boj o portugalský titul? Jméno sparťanského kapitána už se řeší v kancelářích Sportingu

O rok mladší středopolař s pětkou na zádech Zachoval odstartoval svou sportovní pouť ve Vlašimi a součástí slávistických struktur se stal uprostřed roku 2020. Také on reprezentuje rodnou zemi na mládežnické úrovni a stabilním členem Slavie B je od léta 2023.

Záložník Jelínek (18) se přesunul do metropole z Olympie Šeberov v deseti letech a prošel všemi žákovskými i dorosteneckými kategoriemi.

Všech jmenovaných by měl by se měl za pár dní týkat i duel proti týmu Robstavu.