eFotbal

Slavia vyráží do ciziny. Do Rakouska míří s týmem navrátilec Ousou i nejlepší střelec rezervy

Slavia vyráží do ciziny. Do Rakouska míří s týmem navrátilec Ousou i nejlepší střelec rezervy
Slavia vyráží do ciziny. Do Rakouska míří s týmem navrátilec Ousou i nejlepší střelec rezervyFlashscore
Vicemistr z vršovického Edenu vyráží na herní kemp do rakouského Kollerschlagu, kde již Slavia dříve absolvovala také kondiční soustředění. Sešívaní si odskočili domů na první přípravný duel proti Pardubicím a nyní se vracejí na místo činu. K dispozici nemá zatím trenér Jindřich Trpišovský hráče, kteří mají za sebou Euro, ti se zapojí do přípravy později. K dispozici ale bude Oscar Dorley, navrátilec z hostování Aiham Ousou a také Jan Trédl, nejlepší střelec rezervy.
Reklama
Reklama

Podle klubového webu se reprezentanti budou k týmu Slavie na soustředění, které potrvá do 13. července, připojovat postupně. Sešívané čekají v Rakousku čtyři přípravné zápasy. K prvnímu z nich, proti polskému vícemistrovi Slasku Wroclav, nastoupí už ve středu 3. července v Oeppingu od 15:00.

Dále se tým kouče Jindřicha Trpišovského srazí s rakouským Rapidem Vídeň (6. července v Bad Leonfeldenu od 17:00). O tři dny později si Pražané zahrají proti FK Železiarne Podbrezová (v Oeppingu od 17:00). Generálku na nový ročník Chance ligy sehrají sešívaní v sobotu 13. července v Rohrbachu proti Žilině od 16:00. Všechny přípravné duely odvysílá zdarma Slavia TV.

Plzeň našla bleskově náhradu za Chorého, Brazilec už letí do Česka. Viktoria musela připlatit