eFotbal

Slavii mohou v letních týdnech prověřit také Vaclík, Stronati, Baluta, Kozák či Plšek...

Slavii mohou v letních týdnech prověřit také Vaclík, Stronati, Baluta, Kozák či Plšek...
Slavii mohou v letních týdnech prověřit také Vaclík, Stronati, Baluta, Kozák či Plšek...Flashscore
Vršovického vicemistra Fortuna:ligy čekají letos v létě hned dvě zahraniční soustředění a obě proběhnou v sousedním Rakousku.
Reklama
Reklama

Již v neděli 12. června zamíří soubor Jindřicha Trpišovského do tamního Aigenu, kde vše vypukne kondičním soustředěním, které potrvá sedm dnů.

Po návratu bude příprava pokračovat v Edenu a na stejné místo do Aigenu se Holeš, Ševčík, Provod a spol. vrátí 26. června a vydrží na něm až do 10. července.

Tentokráte kvůli hernímu soustředění, v rámci nějž jsou naplánována i dvě přátelská utkání...

29. června narazí Slavia na úřadujícího šampiona řecké nejvyšší soutěže Olympiakos Pireus, jehož trikot obléká reprezentační jednička Tomáš Vaclík.

Poslední den kempu - 10. července - pak proběhne generálka na 2. předkolo Evropské konferenční ligy a soupeřem "S" bude třetí tým maďarské ligy Puskás FC, jehož vede exliberecký odborník Zsolt Hornyák, který měl v sezoně v kádru i Stronatiho, Plška, Kozáka nebo Balutu.

Evropské boje začnou sešívaným 21. červencový den, s tím, že odveta proběhne o týden později. První kolo Fortuna:ligy je pak v plánu poslední týden sedmého měsíce.

Veselý má důvod k úsměvu, v Ďolíčku ho stále chtějí. Fulnek a Bederka už ale u Botiče pokračovat nebudou...

Zdroj: slavia.cz