eFotbal

Slavii opouští trojnásobný mistr ligy a čtyřnásobný vítěz poháru. Míří definitivně do Rumunska

Slavii opouští trojnásobný mistr ligy a čtyřnásobný vítěz poháru. Míří definitivně do Rumunska
Slavii opouští trojnásobný mistr ligy a čtyřnásobný vítěz poháru. Míří definitivně do RumunskaFlashscore
Hotovo. Jakub Hromada přestupuju do Rapidu Bukurešť, kde v průběhu jarní části sezony hostoval a s týmem obsadil šesté místo v tabulce Ligy 1. „Kubovi chci moc poděkovat za společná léta, za vytrvalost a odhodlání, které ukazoval, když se vracel po zranění. Když nastoupil, vždycky na něj bylo spolehnutí. A přeju mu hodně štěstí a hlavně zdraví,“ uvádí na oficiálních stránkách vršovického klubu sportovní ředitel Slavie Jiří Bílek.
Reklama
Reklama

Majitel tří mistrovských titulů a čtyřnásobný vítěz domácího poháru se Slavií do Rapidu odešel v únoru na půlroční hostování s opcí. Na podzim v červenobílém dresu zasáhl do sedmi ligových střetnutí, tři starty zapsal v základní skupině G Evropské ligy, kterou slávisté dovedli k historickému prvenství. V odehrání větší porci minut mu zabránilo zranění, se kterým laboroval na přelomu září a října.

Za Rapid v průběhu jara nastoupil do osmi střetnutí, proti Universitatea Craiova 4. března premiérově skóroval. Tým, který vede bývalý reprezentační brankář Bogdan Lobont, skončil na šesté příčce, na mistry z FCSB ztratil 17 bodů. "Hromadič, děkujeme za všechny společné chvíle! Ať se ti v Rumunsku daří!" stojí na stránkách Slavie.