eFotbal

Slavii utíká takřka hotová posila. Kosovského střelce má sešívaným vyfouknout italská Boloňa

Slavii utíká takřka hotová posila. Kosovského střelce má sešívaným vyfouknout italská Boloňa
Slavii utíká takřka hotová posila. Kosovského střelce má sešívaným vyfouknout italská BoloňaFlashscore
S Rapidem Bukurešť pražská Slavia nedávno úspěšně obchodovala, když do Rumunska odešel záložník Jakub Hromada. Opačným směrem měl v létě zamířit útočník Albion Rrahmani. Skotský Daily Record ale nyní naznačuje, že z dohody s českým vicemistrem, která už měla být z devadesáti procent hotová, nakonec sejde a navrch bude mít italská Boloňa.
Reklama
Reklama

Skotská média mají přestup pod drobnohledem, o třiadvacetiletého útočníka totiž hodně stojí i Glasgow Rangers, kteří se zdáli být ochotnější pustit větší finance než sešívaní. Rapid měl za střelce sedmnácti ligových branek z této sezony údajně požadovat sumu kolem osmi milionů eur, Pražané měli představu výrazně odlišnou, ale postupně měnili názor.

Mladý útočník, dynamický a produktivní. To je jednoduše lákavé zboží. Pro Slavii nakonec tak moc, že byla ochotna Rapidu ustoupit a podle Daily Record byla o víkendu dohoda z devadesáti procent hotová. Jenže pak přišlo do hry italské lákadlo, do boje o hráče se vložila Boloňa.

Italský klub se bude loučit s ofenzivním tahounem Joshuou Zirkzeem, a tak hledá náhradu. A trumfy v ruce má senzace uplynulé sezony italské Serie A. Hráče může lákat na finance i Ligu mistrů, kam se tým dostal. Kosovský portál Gazeta Expres navíc informuje, že o hráče mají zájem také Werder Brémy a Benfica Lisabon.

Slavia se zbavuje útočníka! Je mladý a schopný se zlepšovat, chválí Tijaniho Rooney