eFotbal

Slovácko posílil slovenský obránce či záložník Blahút. Za podzim nastřílel šest branek

Slovácko posílil slovenský obránce či záložník Blahút. Za podzim nastřílel šest branek
Slovácko posílil slovenský obránce či záložník Blahút. Za podzim nastřílel šest branekFlashscore
K týmu Slovácka se na soustředění v Turecku připojil obránce či záložník Patrik Blahút. Šestadvacetiletý Slovák přišel z Podbrezové na půlroční hostování s opcí. Kluby o tom informovaly na svých webech.
Reklama
Reklama

"Po návratu ze soustředění v Turecku by se vše mělo dotáhnout administrativně, včetně smlouvy s hráčem. Patrik je agilní hráč, který vyniká rychlostí. Může hrát jak na kraji zálohy, tak i na pozici obránce. V této sezoně navíc ukazuje, že je produktivní i v zakončení. Věříme, že pro náš tým může být víc než jen zdravou konkurencí," uvedl sportovní ředitel Slovácka Veliče Šumulikoski.

Blahút vstřelil v podzimní části aktuálního ročníku slovenské ligy v 17 zápasech šest branek. "Patrikovi to hodně přeju. Velmi nám pomohl a troufám si tvrdit, že my jsme pomohli jemu. Má za sebou výbornou půlsezonu. Odolat zájmu z české ligy, v jeho fázi kariéry, bychom nemohli. Přejeme mu, aby se tam prosadil, protože nachystaný je," prohlásil trenér Podbrezové Roman Skuhravý, který dříve vedl Jablonec nebo pražskou Duklu.