eFotbal

Slovan Bratislava vyhrál se Strugou i odvetu a je ve 2. předkole Ligy mistrů

Slovan Bratislava vyhrál se Strugou i odvetu a je ve 2. předkole Ligy mistrů
Slovan Bratislava vyhrál se Strugou i odvetu a je ve 2. předkole Ligy mistrůFlashscore
Slovan Bratislava v 1. předkole Ligy mistrů zvítězil 2:1 na hřišti makedonské Strugy a v součtu s domácí výhrou 4:2 postoupil do další fáze. Český obránce Jurij Medveděv strávil celý zápas na lavičce slovenských šampionů.
Reklama
Reklama

Slovan vyhrál první poločas stejně jako před týdnem 2:0, trefil se Weiss a vlastní gól si dal Ristovski. Dnes ale soupeře do utkání znovu nepustil, až v závěru upravil skóre Compaoré. "Belasí" se ve 2. předkole utkají se slovinským Celje.

Dál jde i RFS Riga, která potvrdila domácí triumf 3:0 výhrou 4:0 na hřišti severoirského Larne. K postupu přispěl i český obránce Petr Mareš, jenž odehrál v odvetě 73 minut. V dalším kole se může těšit na souboj s norským Bodö/Glimt.

Odvetná utkání 1. předkola fotbalové Ligy mistrů:Struga (Sev. Mak.) - Slovan Bratislava 1:2 (0:2), první zápas 2:4, postoupil SlovanDifferdange (Luc.) - Klaksvík (Faer. ostr.) 0:0, první zápas 0:2, postoupil KlaksvíkDinamo Batumi (Gruz.) - Ludogorec Razgrad (Bulh.) 1:0 (1:0), první zápas 1:3, postoupil LudogorecPetrocub Hincesti (Mold.) - Ordabasy Šymkent (Kaz.) 1:0 (1:0), první zápas 0:0, postoupil PetrocubEgnatia (Alb.) - Banja Luka (Bosna) 2:1 po prodl. (2:1, 1:1), na pen. 1:4, první zápas 0:1, postoupila Banja LukaLarne (Sev. Ir.) - RFS Riga 0:4 (0:3), první zápas 0:3, postoupil RFS

Odvetná utkání 1. předkola Konferenční ligy:B36 Tórshavn (Faer. o.) - Auda (Lot.) 0:1 (0:0), první zápas 0:2, postoupila AudaCrusaders (Sev. Ir.) - Caernarfon (Wal.) 3:1 po prodl. (3:1, 0:1), na pen. 7:8, první zápas 0:2, postoupil Caernarfon.

Shamrock hraje v pohárech s velkým srdcem, uvedl trenér Sparty Friis. Věřím, že to zvládneme, velí kapitán