eFotbal

Slušná čistka hned po příchodu. Pochettino má po jmenování hodit patnáct hráčů přes palubu

Slušná čistka hned po příchodu. Pochettino má po jmenování hodit patnáct hráčů přes palubu
Slušná čistka hned po příchodu. Pochettino má po jmenování hodit patnáct hráčů přes palubuFlashscore
Chelsea čekají velké změny. Není čas nic odkládat, široký kádr musí být zeštíhlen o nepotřebné zboží, aby byly finanční prostředky na efektivní doplnění. Trenérské kormidlo by měl v nadcházejících dnech převzít argentinský stratég Mauricio Pochettino a hned po svém jmenování má hodit rovnou patnáct hráčů přes palubu.
Reklama
Reklama

Podle severu Goal se má v nadcházejících týdnech v západním Londýně uskutečnit pořádná čistka. Tuto informaci potvrzuje i Daily Mail a prodejem patnácti jmen by měla Chelsea získat zpět částku až 120 milionů liber.

Mezi hráči na odstřel figuruje i americký reprezentant Christian Pulišič, který byl nedávno spojován s přesunem do Bundesligy. Aktuálně se na jeho cenovku dotazují Manchester United, Juventus, Newcastle a Neapol.

Dalšími tvářemi mají být Mateo Kovačič, Hakim Ziyech, N'Golo Kanté, Kalidou Koulibaly, Edouard Mendy, Pierre-Emerick Aubameyang, Cesar Azpilicueta, Callum Hudson-Odoi, Mason Mount, Conor Gallagher, Trevoh Chalobah a Ruben Loftus-Cheek.

Hromadné vyklízení kabiny odnese také Denis Zakaria, který byl na Stamford Bridge zapůjčen z Juventusu. Prezident Atlétika Madrid Enrique Cerezo už v úterý potvrdil, že v Chelsea nebude pokračovat ani João Félix.

Letošní ročník v Anglii? Na ten by nejraději zapomněli...