eFotbal

Směšná verze, Španělska, vyčerpaný tým v žalostném fyzickém stavu, další hora pochybností. Tisk favorita nešetřil...

Směšná verze, Španělska, vyčerpaný tým v žalostném fyzickém stavu, další hora pochybností. Tisk favorita nešetřil...
Směšná verze, Španělska, vyčerpaný tým v žalostném fyzickém stavu, další hora pochybností. Tisk favorita nešetřil...Flashscore
Jak se díval na španělskou remízu v Edenu tisk na Pyrenejském poloostrově? Výběr trenéra Luise Enriqueho, který přetavil úvodní dva duely Ligy národů ve dva body, rozhodně nechválil...
Reklama
Reklama

El Mundo kupříkladu psal o úzkosti v Praze. "Viděli jsme vyčerpaný tým v žalostném fyzickém stavu. Partu, která si nedokázala poradit s českým výběrem, jenž běhal s maximálním nasazením a který dvěma protiútoky rozložil Španělsko," vyšlo v médiu, které zní v překladu "Svět" a bylo založeno v roce 1989.

Remízový výsledek nepotěšil ani další deník El País. "Anglie, Francie, Chorvatsko nebo Španělsko - to jsou týmy, které díky formátu Ligy národů zvyšují kredit přátelských zápasů. Soupeřům, kteří nemají tak zvučná jména, nastávají jejich chvíle. Takže Česko bylo Česko a Španělsko pouze směšnou verzí Španělska," zaznělo na stránkách listu největšího španělského deníku, který znamená v překladu "země".

A byť Marcos Alonso, Carvajal, Gavi, Koke a spol. prohráli v posledních deseti mezinárodních soubojích pouze jednou, zklamání neskrývala ani Marca. "Konečný výsledek zanechá další horu pochybností," uzavřel známý sportovní list, jehož prioritou je fotbal a zejména podrobného zpravodajství okolo, Realu, Atlétika a Barcelony.

Konfrontace se Španělskem nám ukázala, jak kvalitní máme i přes všechny absence kádr, libuje si Pešek

Zdroj: aktualne.cz