eFotbal

Souček s Coufalem vítají novou posilu do útoku! V minulé sezóně vedl Burnley

Souček s Coufalem vítají novou posilu do útoku! V minulé sezóně vedl Burnley
Souček s Coufalem vítají novou posilu do útoku! V minulé sezóně vedl BurnleyFlashscore
Gólů není nikdy dost a právě proto se West Ham United rozhodl posílit ofenzivu svého kádru pro novou sezónu. Který bývalý spoluhráč Matěje Vydry přestoupil do Londýna a podepsal na 5 let?
Reklama
Reklama

Spoluhráč Matěje Vydry vstřelil v minulé premiérové sezoně v Premier League devět branek a byl nejlepším kanonýrem Burnley, které však sestoupilo a bylo jasné, že se bude muset posunout za lepším.

A kdo je tím vyvoleným? Maxwel Cornet, který v Premier League odehrál debutovou sezónu právě v minulém ročníku v dresu Burnley. Před tím hrál dlouhá léta v Lyonu a Métách. V mládežnických kategoriích reprezentoval Francii, ale od roku 2017 nastupuje za Pobřeží slonoviny.

West Ham, kde působí i Tomáš Souček a Vladimír Coufal, už v letní pauze posílili francouzský brankář Alphonse Areola, marocký obránce Najíf Adžuird, záložník Flynn Downes a italský útočník Gianluca Scamacca. 

Po Scamaccovi se jedná o další posilu do útoku, jelikož ten byl v poslední sezóně kamenem úrazu v důležitých zápasech. Antonio byl jediným čistokrevným útočníkem a to je zkrátka málo. Za pětadvacetiletého reprezentanta Pobřeží slonoviny West Ham poslal přes 17,5 milionu liber.

zdroj: whufc.com