eFotbal

Sparta pro Gabriela znamená mnohem víc, než pro normální kluka: Lepší podmínky nikde jinde v Česku nejsou

Sparta pro Gabriela znamená mnohem víc, než pro normální kluka: Lepší podmínky nikde jinde v Česku nejsou
Sparta pro Gabriela znamená mnohem víc, než pro normální kluka: Lepší podmínky nikde jinde v Česku nejsouFlashscore
Jedním z pěti sparťanských mladíků, který na Letné před pár dny prodloužil smlouvu, je devatenáctiletý odchovanec letenského "S" Adam Gabriel.
Reklama
Reklama

Syn bývalého klubového obránce Petra Gabriela, který má nyní dalšího potomka v Teplicích, si plácl se svým domovským celkem do 30. června 2023.

"Sparta pro mě znamená něco mnohem víc, než pro normální kluka. Je to pro nás taková rodinná sága, je to tým, který tátovi pomohl dostat se do nejlepší ligy v zahraničí. A krom toho všichni vědí, že Sparta je nejlepší klub na české scéně. Takže už jen samotné tréninky v tomhle klubu člověka neskutečné rozvíjí, lepší podmínky nikde jinde v Česku nejsou," ozřejmil na stránkách sparta.cz nadějný teenager, jenž je součástí sparťanské rezervy, která se pohybuje v ČFL.

"Prodloužení smlouvy je pro mě nejsladší odměna, potvrzuje to, že tvrdá práce po večerech v garáži se vyplácí a někam to vede. Přál bych si, aby mne klub vnímal jako pracovitého a laskavého člověka. Když tohle budu, pak už věřím, že na to navážu výkony, které Spartě třeba jednou přinesou tu čtvrtou hvězdičku. Chtěl bych se časem usadit v áčku Sparty a vypracovat se v hotového hráče," přidal na oficiálních stránkách mladík.

Byť nejmladší z Gabrielů figuroval na soupisce áčka pro Evropskou ligu, všech šest utkání skupinové fáze proseděl na lavičce náhradníků a na soutěžní premiéru za první tým tak stále ještě čeká. Přijde v rámci MOL Cupu či Fortuna:ligy již letos na jaře?

Wiesner pokračování letenské mise vítá: Jsem ve Spartě odmala a chci tu být ještě dlouho

Zdroj: sparta.cz