eFotbal

Sparta škrtla čtveřici hráčů! Na soustředění jede i Vindheim

Sparta škrtla čtveřici hráčů! Na soustředění jede i Vindheim
Sparta škrtla čtveřici hráčů! Na soustředění jede i VindheimFlashscore
Sparta Praha vyrazila na soustředění do rakouského Bad Kleinkirchheimu, kde bude vrcholit příprava na sezónu 2022/23. Hlavní trenér Brian Briske má k dispozici  28 hráčů a 3 brankáře.
Reklama
Reklama

Fotbalová Sparta odjela na soustředění do Rakouska a hned 4 hráči odnesli první čistku. Soustředění se nebude týkat hráčů: Florin Nita, Ladislav Krejčí starší, Filip Havelka a Matěj Hanousek - hráči  mají svolení hledat si nové angažmá.

Z důvodu zranění neodcestovali Ondřej Čelůstka (achillovka), Václav Drchal (zranění ramene) a Vojtěch Patrák (poranění chodidla). Taktéž se měl hlásit brankář František Kotek, ale ten odešel na hosotování do Táborska sbírat cenné minuty.

S týmem jedou i lehce zranění z přípravnách zápasů a to Martin Suchomel nebo navrátilec z hostování v Schalke - Andreas Vindheim. Kromě toho Sparta bere i několik mladíků v čele s Daliborem Večerkou, Patrikem Vydrou nebo Matějem Rynešem.

Dá se čekat, že jestě nějací hráči odpadnou na hostování či trvalý přestup, protože mít 28 hráčů je zkrátka až moc velký luxus. Kdo vydrží konečné škrty a kdo bude bojovat pod novým trenérem Priskem?

Kádr Sparty pro soustředění v Rakousku:

Brankáři: Milan Heča, Dominik Holec, Vojtěch Vorel

Obránci: Dávid Hancko, Daniel Horák, Casper Hójer, Jan Mejdr, Filip Panák, Martin Suchomel, Dalibor Večerka, Andreas Vindheim, Martin Vitík, Patrik Vydra, Tomáš Wiesner, Jaroslav Zelený

Záložníci: Kryštof Daněk, Jan Fortelný, Lukáš Haraslín, Tomáš Jonáš, Adam Karabec, Ladislav Krejčí mladší, Martin Minčev, David Pavelka, Jakub Pešek, Matěj Ryneš, Michal Sáček, Lukáš Sadílek, Filip Souček

Útočníci: Tomáš Čvančara, Lukáš Juliš, Jan Kuchta

zdroj: AC Sparta Praha