eFotbal

Sparťan Sörensen: Se Shamrockem nemůžeme zkoušet nové věci, je to pro nás dobrý test

Sparťan Sörensen: Se Shamrockem nemůžeme zkoušet nové věci, je to pro nás dobrý test
Sparťan Sörensen: Se Shamrockem nemůžeme zkoušet nové věci, je to pro nás dobrý testFlashscore
Stoper Sparty Asger Sörensen před úterní domácí odvetou 2. předkola Ligy mistrů proti Shamrocku navzdory náskoku 2:0 z úvodního zápasu nic nepodceňuje. Na tiskové konferenci řekl, že Pražané chtějí v odvetě hrát vlastním stylem a nezkoušet nové věci. Povzbudila ho i sobotní ligová výhra 4:1 v Teplicích.
Reklama
Reklama

"Nemyslím si, že to je zápas, v němž bychom si mohli vyzkoušet nové věci. Je to velmi důležitý souboj o Ligu mistrů proti dobrému soupeři. Musíme se soustředit na to, v čem jsme dobří, ještě nám v tom trochu něco chybí. Je to pro nás dobrý test, i v tom, abychom předvedli sparťanský styl hry," uvedl Sörensen.

Myslí si, že obrázek hry bude podobný jako v prvním utkání. "Budeme hodně držet míč, zatímco oni budou vyčkávat na protiútoky tak, jak to bylo v prvním utkání v Irsku. Měli pár šancí, ve fotbale se může stát všechno. V Irsku jsme měli štěstí, že jsme neprohrávali 0:1, protože měli velkou šanci. Musíme se soustředit. Nejvíc nám můžou ublížit z brejků. Pokud si je pohlídáme, máme velkou šanci zvítězit," prohlásil osmadvacetiletý Dán.

Sparta se na obhájce irského titulu naladila triumfem 4:1 v Teplicích. "Byl to velmi těžký zápas. Dvakrát za sebou jsme tam remizovali, nehraje se tam lehce. Jsem rád, že jsem tam poprvé vyhrál," mínil někdejší hráč Salcburku či Norimberku.

Sparta je blízko 3. předkolu LM, proti Shamrocku bude hájit dvoubrankový náskok. Ještě jsme nic nedokázali, varuje Friis