eFotbal

Spartu čeká v přípravě i pikantní souboj s FC Kodaň. Zahraje si i proti mistrům Norska a Švédska

Spartu čeká v přípravě i pikantní souboj s FC Kodaň. Zahraje si i proti mistrům Norska a Švédska
Spartu čeká v přípravě i pikantní souboj s FC Kodaň. Zahraje si i proti mistrům Norska a ŠvédskaFlashscore
Sparta zahájí přípravu na jarní část sezony za necelý týden. Už nyní je ale jasné, jak kvalitní soupeři prověří formu současného lídra FORTUNA:LIGY. Jako první se na Letné ukáže FC Kodaň, který v létě zhatil sen Pražanů o postupu do základní skupiny Ligy mistrů. Tým Briana Priskeho poměří síly mimo jiné také s mistrem Norska a Švédska.
Reklama
Reklama

Sparťany čekají v úterý 9. ledna kondiční testy na Fakultě tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy, o den později pak hráči absolvují první společný trénink na Strahově. Poprvé v novém roce se sparťané sejdou měsíc před prvním jarním ligovým zápasem, který je čeká druhou únorovou sobotu v Karviné. Brian Priske už přivítal nejnovější sparťanskou posilu Indrita Tuciho, podle norských médií by mohl být během pár dní dotažen i příchod záložníka Markuse Solbakkena z Vikingu.

V sobotu 20. ledna od 15 hodin čeká Spartu první přípravné utkání v novém roce a bude mít opravdu pikantní nádech. Na Letnou přijede FC Kodaň. S dánským rivalem se Letenští utkali již v létě ve 3. předkole Ligy mistrů, kde byl po obrovském dramatu úspěšnější soupeř Sparty.

 

O dva dny později zamíří Pražané na soustředění do španělské Marbelly, kde stráví jedenáct dní. V rámci herního kempu v tradiční destinaci odehrají tři přípravné zápasy. Postupně změří Priskeho tým síly s maďarským Puskás Akadémia FC, norským mistrem Bodø/Glimt a švédským šampionem Malmö FF.

Rána pro Plzeň i pro Durosinmiho. Prohlídka v Německu měla odhalit další zdravotní problém, jak reaguje Viktoria?