eFotbal

Spekulace o odchodech jsou v PSG na každodenním pořádku. Kdo by ale mohl kádr naopak posílit?

Spekulace o odchodech jsou v PSG na každodenním pořádku. Kdo by ale mohl kádr naopak posílit?
Spekulace o odchodech jsou v PSG na každodenním pořádku. Kdo by ale mohl kádr naopak posílit?Flashscore
Peníze hrají v našem oblíbeném sportu výraznou roli, ale někdy je třeba ještě špetka toho štěstí. Své by o tom mohlo sáhodlouze hovořit PSG skrze své každoroční vystoupení v Lize mistrů. Zámožný francouzský obr prahne po triumfu v této prestižní milionářské soutěži, ale zatím mu není přáno. Jako poslední mu stopku vystavěl Bayern Mnichov. Ihned se začaly skloňovat tváře, které by mohly Park Princů opustit, ale nezapomínejme také na jména, která jsou s PSG spojována.
Reklama
Reklama
3) N´Golo Kanté (Chelsea)

Jméno jednatřicetiletého záložníka je spojováno s návratem do Ligue 1 již delší dobu, ale samotný hráč projevil zájem prodloužit spolupráci s Chelsea. Ta váhá, neboť francouzský legionář se zotavuje ze zranění a v létě mu končí na Stamford Bride smlouva. Váhání by mohl využit také Liverpool, který taktéž krouží kolem. Britský list The Sun je spíše nakloněn jeho setrvání v Londýně, ale rozhodovat bude nejen jeho aktuální zdravotní stav, ale i možná změna trenéra.

Foto: Chelsea FC

2) Mohamed Salah (Liverpool)

Hvězdný útok PSG by mohl během letního přestupového okna doznat celé řady změn. Svou budoucnost nemá vyjasněnou Messi, Neymarovi má být v případě lukrativní nabídky umožněn odchod a zvednout kotvy údajně zvažuje také Kylian Mbappé. Pařížané budou muset lovit nové střelce a jednou z variant je i egyptský faraón Mohamed Salah, který by mohl opustit potápějící se parník jménem Liverpool. Podle Football Insider je tato varianta možná, přestože má s Reds smlouvu do léta 2025.

Foto: Liverpool FC

1) Bernardo Silva (Manchester City)

Další ofenzivní tváří spojovanou s příchodem do Parku Princů je portugalský útočník Bernardo Silva. Podle Le 10 Sport je sportovní ředitel PSG Luis Campos velkým obdivovatelem jeho schopností. Není to prvně, co to francouzský gigant na tohoto hráče zkusí. Již minulé léto spolu s Barcelonou neuspěli a Silva setrval na Etihad Stadium. Tam má kontrakt do léta 2024, proto by mohli být Citizens po této sezóně svolní k prodeji.

Foto:  Manchester City CF