eFotbal

Stěhování Osimhena do Paříže má proběhnout velmi brzy. Africký kanonýr se tomu nebrání

Stěhování Osimhena do Paříže má proběhnout velmi brzy. Africký kanonýr se tomu nebrání
Stěhování Osimhena do Paříže má proběhnout velmi brzy. Africký kanonýr se tomu nebráníFlashscore
Kormidla Neapole se ujal Antonio Conte, italský klub začal s přestavbou kádru a není vyloučeno, že kabinu opustí Victor Osimhen. Okolo nigerijského útočníka krouží PSG a hráče láká na zajímavý plat.
Reklama
Reklama

Sám africký střelec se stěhování nebrání a už se dokonce měl dohodnout na podmínkách pětileté smlouvy s ročním platem čtrnáct milionů eur. Lehce ustoupit je ochoten i prezident SSC Aurelio De Laurentiis, výstupní klauzule nastavená na 130 milionů eur je totiž hodně vysoká a žádný z nápadníků tuto sumu zatím nedorovnal. Představitelé klubů o sumě jednají a všeho se v uplynulých dnech aktivně účastnil i agent Roberto Calenda.

25letý Osimhen přišel do Neapole před čtyřmi roky z Lille a kontrakt mu běží do června 2026. Pod Vesuvem odehrál 133 zápasů, nastřílel 76 branek a před více než rokem se se spoluhráči radoval ze zisku mistrovského titulu. Zájem o něho mělo několik klubů včetně saúdskoarabského Al Ahli.

VEDENÍ ODVÁDÍ SKVĚLOU PRÁCI. NA TRHU JSME VELMI AKTIVNÍ A JE TO JEN DOBŘE, POCHVALUJE SI TEN HAG

"Máme o Osimhenovi jasno už od léta. Víme, že půjde do Realu Madrid, Paris St. Germain nebo někam do Anglie," vyjádřil se na toto téma už v zimě De Laurentiis.

Neapol během letní pauzy sehrála dva přátelské zápasy a Osimhen nezasáhl ani do jednoho z nich. Do souboje s Anaune nezasáhl kvůli svalovému zranění a chyběl i včera proti Mantově, za sobotní absencí mají být právě jednání o transferu.

Foto: SSC Napoli