eFotbal

Střídání u kormidla Juventusu? Allegri si to nepřipouští, ale italský tisk je jiného názoru

Střídání u kormidla Juventusu? Allegri si to nepřipouští, ale italský tisk je jiného názoru
Střídání u kormidla Juventusu? Allegri si to nepřipouští, ale italský tisk je jiného názoruFlashscore
Stará dáma nezažívá zrovna vydařené období. Na Apeninském poloostrově již není tím neohroženým lídrem a vlajkovou lodí Serie A, což přiživuje spekulace o dalším konci kouče Massimiliana Allegriho. Pětapadesátiletý trenér si to zatím nepřipouští, ale italský tisk je jiného názoru.
Reklama
Reklama

Na tiskové konferenci Juventusu čelil trenér zvídavým dotazům novinářů, kteří se neopomenuli optat na jeho budoucnost. „Mám smlouvu ještě na dva roky a je mi ctí, že mohu pracovat pro tento klub. Občas v životě prožíváme obtížnější chvíle a věci nejdou podle plánu, ale i tak musíme mít jasnou představu při plánování budoucnosti. Pracujeme na tom, aby Juventus znovu vyhrával,“ nechal se slyšet Allegri.

I on ale musí cítit, že tlak na jeho osobu roste. Podle italského listu Gazzetta dello Sport dokonce vedení Juventusu zvažuje, že by v létě přivedlo nového kouče. Variant se prý nabízí hned několik, je mezi nimi i sázka na tvář, která již s tímto klubem má bohaté zkušenosti.

Touto variantou má být Antonio Conte, který má za sebou nepříliš oslnivé angažmá v Tottenhamu. Mezi dalšími kandidáty má být i francouzský Zinédine Zidane, který doposud na trenérském křesle zářil jen v Realu Madrid. Žhavým adeptem na nového kouče je podle tamního tisku ale Igor Tudor z Olympique Marseille.