eFotbal

Tahle hostování se letos nepovedla. Čtyři hráči, kteří zůstali jen stíny svých kdysi slavných jmen

Tahle hostování se letos nepovedla. Čtyři hráči, kteří zůstali jen stíny svých kdysi slavných jmen
Tahle hostování se letos nepovedla. Čtyři hráči, kteří zůstali jen stíny svých kdysi slavných jmenFlashscore
Poslední dobu se stále častěji setkáváme s variantou, že hráči odchází na nové adresy pouze v rámci hostování, aby si je kluby prověřily, zda by mohli přínosem. Někteří legionáři to vítají s otevřenou náručí, neboť se jim dostane většího herního vytížení a později i nabídek na trvalý přesun, jiní se nedokážou patřičně prosadit a jejich zapůjčení se jeví jako neúspěšné pro všechny strany. Podívejme se na čtyři jména, která letos takto zůstala daleko za očekáváním.
Reklama
Reklama
4) Luuk de Jong (Barcelona)

Mnoha fanoušků i fotbalových expertů zpochybňuje důvody Barcelony, proč přivedla nizozemského útočníka na Camp Nou. Jednalo se o další protekci krajanů za vlády Ronalda Koemana? V kádru Blaugranas pro něj není nyní místo a předpokládá se, že se Luuk de Jong vrátí po sezóně do Sevilly jako spráskaný pes. Tam se pokusí vrátit do formy, která jej v La Lize v minulých sezónách zdobila.

3) Moise Kean (Juventus)

Juventus je asi jeho osudem, ačkoliv v posledních měsících s hořkou pachutí. Kean se vracel do Turína jako odchovanec, na kterého byl dříve spoleh, ale opak se postupem času stával pravdou. Už v Evertonu se prosazoval jen stěží, což mohlo být pro Starou dámu signálem, že se jedná už jen o stín svého někdejšího jména. Důvěru dostal ve 29 zápasech za Bianconeri a pouhých pět branek je velmi bídnou vizitkou.

2) Anthony Martial (Sevilla)

Na Old Trafford se mu příliš herního vytížení nedostávalo, proto se rozhodl hledat štěstí jinde. O francouzského útočníka projevovalo zájem hned několik klubů, nakonec jej získala Sevilla v lednu tohoto roku. Velký restart kariéry se však na této adrese nekoná a Martial si připsal jedinou trefu v osmi zápasech. Fanoušci jej vypískávají a zdá se, že Sevilla nebude usilovat o jeho trvalý odkup.

1) Saúl Níguez (Chelsea)

Mládežnický produkt akademie Atlétika Madrid strávil ve španělské metropoli více jak osm let, ale v létě minulého roku mu bylo dovoleno hledat štěstí na Stamford Brdige. Pokud ale Níguez zůstane v Chelsea po konci této sezóny, nebude to kvůli jeho skvělým výkonům, ale spíše z nutnosti mít na jeho postu zvýšenou konkurenci. Fanoušci Blues jeho přítomnost rozhodně neoslavují a pokud bude moci londýnský gigant v létě obchodovat na hráčském trhu, mohl by jej rychle adekvátně nahradit.

Zdroj: sportskeeda.com