eFotbal

Talent Realu, který přišel v létě za 80 milionů eur, na odchodu a další novinky z Madridu!

Talent Realu, který přišel v létě za 80 milionů eur, na odchodu a další novinky z Madridu!
Talent Realu, který přišel v létě za 80 milionů eur, na odchodu a další novinky z Madridu!Flashscore
V LaLize žádná sláva, v Lize mistrů i v Copa del Rey o poznání lepší výsledky. Taková je dosavadní letošní bilance Realu Madrid, který na pohárové scéně zachraňuje zpackanou obhajobu titulu. Kromě toho ale musí vedení klubu spolu s koučem Carlem Ancelottim řešit složení kádru pro příští ročník, protože řada hráčů už je takřka v roli fotbalových důchodců. K jakým změnám by mohlo na San Bernabéu podle goal.com v létě dojít?
Reklama
Reklama

Podle zdrojů blízkých vedení klubu se mluví o tom, že budoucnost Auréliena Tchouaméniho není na San Bernabéu, kam přitom zamířil teprve loni v červenci za 80 milionů eur z Monaca. Očividně si španělský gigant od třiadvacetiletého francouzského defenzivního záložníka představoval lepší výkony, než jakými se na trávníku prezentoval. Dokonce se mluví o tom, že by klub mohl v létě Tchouaméniho prodat, ale to je krajní řešení.

Před světovým šampionátem přitom v dresu Los Blancos hrál výborně, ale následný výrazný pokles formu spolu se zdravotními problémy přivodily otočku. Šanci v tu chvíli chytil za pačesy Eduardo Camavinga, který má nyní pevné místo v základní sestavě. I proto s ním Real začal vyjednávat o nové smlouvě. Dočkal by se nejen výrazného zvýšení platu, ale také nové výstupní klauzole, která by měla být ve výši 1 miliardy eur.

Naopak zůstat by měl Marco Asensio. Alespoň si to tedy přeje italský stratég, který by španělského ofenzivního borce rád v týmu udržel, ačkoli je o něj v Evropě velký zájem.

Kdo by mohl naopak do týmu přijít, je Kai Havertz z Chelsea, se kterou už Bílý balet údajně začal o tomto přestupu vyjednávat. V Madridu věří, že by to mohl být právě on, kdo v budoucnu nahradí Karima Benzemu na hrotu útoku.