eFotbal

Teď můžeme ukázat, že to týmově zvládneme a uvidíme, jestli jsme ten pravý krok udělali, myslí si Kozák

Teď můžeme ukázat, že to týmově zvládneme a uvidíme, jestli jsme ten pravý krok udělali, myslí si Kozák
Teď můžeme ukázat, že to týmově zvládneme a uvidíme, jestli jsme ten pravý krok udělali, myslí si KozákFlashscore
Letenští po vynucené pauze způsobené karonavirem čeká už v úterý 9. 3. 2021 ligová dohrávka s Příbramí. V sobotu svěřenci Pavla Vrby přivítají ve šlágru kola Plzeň, uprostřed dalšího týdne nastoupí v MOL Cupu proti Ostravě a nabitý program zakončí následující neděli na jihu Čech.
Reklama
Reklama

„Sportovci asi ví, že není úplně optimální začít po nějakých 14 dnech a hned za tři dny víceméně naplno. Musíme dělat vše pro to, abychom byli na tu sérii, která nás čeká, co nejlépe připraveni. Sparta má dostatečně široký kádr, což může být právě v tuto dobu obrovská výhoda,“ uvedl pro sparta.cz trenér Vrba.

Na vynucenou pauzu se na Letné nechtějí vymlouvat. „Musíme to zvládnout. To je prostě dnešní doba. Nikdo neví, koho to může potkat, jaký tým. Nedá se na to vymlouvat nebo si dělat alibi. Je to prostě takhle a na nás je ukázat, že to týmově zvládneme,“ dodal útočník Libor Kozák.

„Celkově to ukáže ten pravý pokrok, jaký jsme udělali, nebo neudělali. Nejdřív teď musíme zvládnout první tréninky, pak Příbram a pak se odpíchnout dál. Pak za měsíc budeme moci mluvit o tom, jak jsme to zvládli,“ doplnil sparťanský útočník.

K návratu na trávník se hráči hodně těšili. „Vysedávat a být zavřený doma mě moc nebaví. Jsem radši, když můžu být na hřišti s klukama a být prostě v partě. Těším se moc. Věřím, že budeme pokračovat v tom, v čem jsme začali,“ potěšilo Ladislava Krejčího staršího.

Marketingový ředitel Sparty Veselý: Majiteli Křetínskému se nová identita velmi líbí. Jak ji vnímají fanoušci a co se pro ně chystá dalšího?

Zdroj: sparta.cz