eFotbal

Teď si myslím, že bod by byl fajn, tvrdí Krejčí před Lyonem a dodává: Můžeme být nebezpeční i ze vzduchu

Teď si myslím, že bod by byl fajn, tvrdí Krejčí před Lyonem a dodává: Můžeme být nebezpeční i ze vzduchu
Teď si myslím, že bod by byl fajn, tvrdí Krejčí před Lyonem a dodává: Můžeme být nebezpeční i ze vzduchuFlashscore
Ladislav Krejčí starší je jediným hráčem soudobé Sparty, který čelil Olympique Lyon již v roce 2012. Tehdy oblékali trikot sedminásobného šampiona Ligue 1 například López, Gomis nebo Lacazette, jenž je aktuálně k zastižení v Arsenalu.
Reklama
Reklama

Jak by srovnal tehdejší a současný tým trenéra Bosze, který dva týdny zpět vyloupil Letnou po hokejovém výsledku 4:3? "Je rozdíl, když to vidíš přímo ze hřiště a když to sleduješ z tribuny, jako jsem to viděl teď na Letné. Člověk tam tolik nevnímá tempo toho zápasu, to vidíte, až když jste u hřiště. Mají i dnes velkou hráčskou kvalitu, Paquetá ukázal, že je skvělý hráč. Mají kádr nabitý šikovnými hráči, nebude to pro nás snadné," uvedl na webu sparta.cz devětadvacetiletý rodák z Prahy, jenž odehrál v této ligové sezoně 106 minut a v pohárové Evropě k nim přidal dalších 82.

Cy by mohlo na klub, který o víkendu přehrál Racing Lens, fungovat ve čtvrtek? "Viděli jsme to na Letné v těch prvních 30 minutách. Hráli jsme dobře, napadali jsme je, k ničemu jsme je nepustili. My jsme naopak byli silní vpředu. Tohle bychom si měli přenést, to na ně platí. I ten gól, který dal LK37, to je těžko bránitelné, ze vzduchu taky můžeme být nebezpeční," upozornil na klubovém webu bývalý křídelník italské Boloni.

Z hlediska možného postupu do jarních bojů jde o velmi důležité vystoupení. Cenný by byl i bod. "Jednoznačně, bylo by skvělé tam něco uhrát. Za bod bychom byli rádi, i když člověk nikdy neví, jak se to bude vyvíjet. Třeba povedeme zase 2:0 a ve finále budeme z remízy zklamaní. Ale teď si myslím, že bod by byl fajn," přednesl na stránkách sparta.cz svěřenec kouče Pavla Vrby.

Co může dát další střet se Shaqirim, Slimanim, Boatengem a spol. letenským mladíčkům? "Konfrontace s takovými týmy je úplně něco jiného než zápasy v české lize. To jsme si vyzkoušeli už v tom prvním utkání. Atmosféra i důležitost toho utkání je obrovská a kluky určitě každý takový zápas posouvá," zůstal v klasické obecné rovině český exreprezentant.

Křetínský chce prý do dvou let ovládnout West Ham. Patří mu ale většinově Sparta? V roce 2019 tomu tak nebylo

Zdroj: sparta.cz