eFotbal

Ten Hag připravuje čistku, odejít by měli minimálně tři hráči

Ten Hag připravuje čistku, odejít by měli minimálně tři hráči
Ten Hag připravuje čistku, odejít by měli minimálně tři hráčiFlashscore
Erik ten Hag, který byl v Anglii jmenován nejlepším manažerem za měsíc listopad, chystá v Manchesteru United menší zimní výprodej. Odejít by už za necelý měsíc měli minimálně tři hráči. O kterých jménech se anglická média zmiňují?
Reklama
Reklama

První jméno žádné překvapení nenabízí. Na odchodu z Old Trafford je jednoznačně nežádoucí Jadon Sancho. O jeho sporu s Erikem ten Hagem už bylo řečeno asi vše. Zájemců má bývalý kanonýr Borussie Dortmund několik, mezi ně řadíme především Juventus, zmíněný Dortmund či několik týmů v Saúdské Arábii.

Podle The Independent jsou ale na odchodu i další hráči, mezi nimi obě posily z Realu Madrid, tedy Casemiro a Raphaël Varane. Brazilský záložník neprožil vůbec špatnou první sezonu, ale v posledních měsících vypadl z plánů nizozemského manažera.

Ke skvělým výkonům se rozehrál Scott McTominay a je zřejmé, že jednatřicetiletý defenzivní záložník bude k mání. A sám pětinásobný vítěz Ligy mistrů bude o přestup usilovat, neboť je frustrován svým herním vytížením.

Španělská média referují, že zájem o Casemira je především v Saudi Pro League. A podobně by mohl dopadnout i francouzský mistr světa z roku 2018. Na Old Trafford přicházel jako velká posila, i vinou několika zranění se ale v kádru United výrazněji neuchytil.

V hierarchii týmu jsou před nimi Harry Maguire, Victor Lindelöf i Luke Shaw, jen o něco málo minut méně poté odehrál Jonny Evans. Varane je dlouhodobě v hledáčku Bayernu Mnichov, anglický server 90min ale uvádí, že Francouz chce o své místo ještě zabojovat a odchod by se tak mohl pozdržet minimálně do léta.

Více herního prostoru si chce rozhodně dopřát také Donny van de Beek, v jeho odchodu mu zřejmě nikdo bránit nebude. V tomto případě je hlavním zájemcem taktéž turínský Juventus.

Liverpool může dočasně do čela Premier League. Klopp ale kvůli brzkému startu nadšením nehýří