eFotbal

Teplice jedou na Hanou bez Kučery i Vondráška. Sice budou chybět, ale nechceme kňučet, to je fotbal, tvrdí Frťala

Teplice jedou na Hanou bez Kučery i Vondráška.  Sice budou chybět, ale nechceme kňučet, to je fotbal, tvrdí Frťala
Teplice jedou na Hanou bez Kučery i Vondráška. Sice budou chybět, ale nechceme kňučet, to je fotbal, tvrdí FrťalaFlashscore
Teplice, které mají za sebou domácí prohru se Slováckem, čeká předposlední dubnovou sobotu v rámci 28. kola FORTUNA:LIGY další těžká zkouška v podobě výjezdu na Andrův stadion.
Reklama
Reklama

Sigma na něj v letošním roce ještě neprohrála a její ambice jsou umístění v první šestce a boj o konečnou čtvrtou pozici, která je pro celé mužstvo od Václava Jílka až po Juraje Chvátala velmi lákavá, protože by na Hanou přinesla Evropu.

Hodně respektu chová k Olomouci také hlavní trenér "sklářů" Zdenko Frťala. "Olomouc je tým, který má ambice hrát evropské poháry. Vrátil se jí Pospíšil, troufnu si říct, že je to ikona klubu. Tým se chce prezentovat kombinačním fotbalem, má na to vhodné typy hráčů. Jeho hra je založená na přímočarosti, vysokém napadání, rychlosti. Na to vše se musíme připravit," upozornil stránkami fkteplice.cz citovaný nástupce Jiřího Jarošíka.

Porážku z posledního kola by teplický celek rád odčinil právě na půdě Sigmy, kde bude cílem bodovat. "Až na vykartovaného Vondráška a zraněného Kučeru jsme zdravotně v pořádku. Tihle dva sice budou chybět, ale nechceme kňučet, to je fotbal, jsou připraveni jiní hráči je nahradit," doplnil šéf severočeské lavičky.

Když se mimochodem obě mužstva utkala naposledy na Stínadlech, byla z toho těsná žlutomodrá výhra 2:1, o kterou se postarali útočníci Gning a Žák. Pakliže by se výsledek opakoval i na Moravě, čtrnáctý celek tabulky by se určitě nezlobil.

Na čerstvého stovkaře Matějovského nemají ani tradiční sběratele žlutých Potočný, Krob, Fleišman či Fillo