eFotbal

Teplice si přejí v prvním kole skalp Plzně! Bude moct nastoupit Hybš, jenž z Viktorky na Stínadlech hostuje?

Teplice si přejí v prvním kole skalp Plzně! Bude moct nastoupit Hybš, jenž z Viktorky na Stínadlech hostuje?
Teplice si přejí v prvním kole skalp Plzně! Bude moct nastoupit Hybš, jenž z Viktorky na Stínadlech hostuje?Flashscore
Teplice v loňském ročníku Fortuna ligy zachránily nejvyšší českou soutěž až v posledním kole a skončily na 12. místě. Letos by si vedení klubu přálo rozhodně lepší umístění a nejlépe by to měl nastartovat i skalp mistrovské Plzně, která na Stínadlech odehraje první kolo.
Reklama
Reklama

Příprava ovšem Teplicím nevyšla úplně podle představ. „Čeká nás velmi dobrý soupeř (Plzeň), který nám to nyní v předkole ukázal, na zápas se ale moc těšíme a budeme je chtít doma potrápit, protože rozhodně nechceme doma prohrávat,“ uvedl pro klubový web fkteplice.cz Jiří Jarošík.

Klub ze severu Čech má od střed navíc čtyři nové hráče. Na hostování přišli Matěj Hybš a Adam Čičovský, na přestup pak Roman Čerepkai a Abdallah Gning. Nicméně Hybš nebude moci v sobotu proti Plzni nastoupit, neboť na Stínadlech hostuje právě z Viktorky.

„Přišli hráči, kteří jsou mladí, jsou profíci, jsou hladoví a chtějí hrát za Teplice, takže jim občas můžeme odpustit nějakou chybičku. Jsem moc rád, že jsou tady a přál bych si, aby je i fanoušci podpořili,“ pochvaloval si čtyřiačtyřicetiletý kouč.

Novinka v podobě nominace k utkání až 22 hráčů Jarošíka moc nevzrušuje. „Pro nás se toho moc nemění, protože kádr není tak široký, bude to nejspíš výhoda spíše pro účastníky pohárů nebo týmy, které mají hodně reprezentantů,“ dodal trenér pro web fkteplice.cz.

Zdroj: fkteplice.cz