eFotbal

Teplice vítají hned čtveřici posil! Kdo přišel z Plzně a kdo ze Slovanu Bratislava?

Teplice vítají hned čtveřici posil! Kdo přišel z Plzně a kdo ze Slovanu Bratislava?
Teplice vítají hned čtveřici posil! Kdo přišel z Plzně a kdo ze Slovanu Bratislava?Flashscore
Boje o udržení se v nejvyšší soutěži jsou jasným červeným světlem pro každý tým, který se udrží. Do nové sezóny si tak Teplice přivádí hned 4 nové posily, které by měly pomoci zvednout tým ze "Stínadel" zpět do sedla.
Reklama
Reklama

Už potvrzený je odchod Patrika Žitného, který odešel na přestup do Mladé Boleslavi, kde podepsal smlouvu na tři roky. Teplice se však nenechaly zahanbit a dnes odpoledne představili novou čtveřici hráčů do nvoé sezóny.

Prvním z nich je Matěj Hybš, který přichází z mistrovské Viktorie Plzeň, kde se neprosadil v žádné míře. Poslední půlrok strávil v polské nejvyšší soutěži v dresu Termalici Nieciecza, kde byl stabilním článkem sestavy. Hybš přichází do Teplic na hostování, v sobotním zápase proti Viktorii tak nebude moci nastoupit. 

Druhá posila přišla ze Slovanu Bratislava a je to Roman Čerepkai, který nehostuje, nýbrž se po přestupu stal kmenovým hráčem Teplic. Naposledy nastupoval v minulé sezóně ve druhé nejvyšší soutěži za B mužstvo a v šestnácti zápasech zaznamenal pět branek a tři asistence, za A-tým neodehrál ani minutu.

Trojkou na našem seznamu je Abdallah Gning z Vlašimi, který je po Čerepkaiovi už druhým útočníkem do týmu. Třiadvacetiletý Senegalec strávil jarní část ve Vlašimi, kde odehrál třináct utkání s bilancí dvou branek a tří asistencí. 

Posledním mohykánem, který se zapojí do bojů s Teplicemi, je záložník Adam Čičovský. Teprve devatenáctiletý středopolař má i přes své mládí na svém kontě už 54 startů ve FNL. Do Teplic přichází na hostování s následnou opcí na přestup z Ústí nad Labem.

zdroj: fkteplice.cz