eFotbal

To je pech! Místo vysoké výhry do nemocnice. Füllkrug při rozcvičce zlomil ruku fanouškovi

To je pech! Místo vysoké výhry do nemocnice. Füllkrug při rozcvičce zlomil ruku fanouškovi
To je pech! Místo vysoké výhry do nemocnice. Füllkrug při rozcvičce zlomil ruku fanouškoviFlashscore
Kuriózním způsobem přišel jeden z německých fanoušků o zahajovací zápas fotbalového mistrovství Evropy, v němž domácí tým v pátek v Mnichově deklasoval Skotsko 5:1. Během rozcvičky trefil útočník Niclas Füllkrug tvrdou střelou třiačtyřicetiletého muže sedícího v první řadě za brankou do levé ruky a zlomil mu ji. Divák tak místo sledování zápasu putoval do nemocnice. Informoval o tom deník Bild.
Reklama
Reklama

"Hymnu jsem zpíval na nosítkách. Nevěděl jsem, jestli se mám smát, nebo brečet. Bohužel jsem se musel vzdát svého snu o zahajovacím zápase. Ale kdy se ti stane, že ti zlomí ruku 'Fülle'," uvedl Kai Flathmann z Bremerhavenu.

Vysoké vítězství svěřenců Juliana Nagelsmanna nakonec člen reprezentačního fanklubu sledoval na mobilním telefonu v nemocnici, kterou opustil až před jednou hodinou ranní. Na operaci se zraněnou rukou nemusel, takže mu nic nebrání navštívit čtvrteční zápas proti Maďarsku ve Stuttgartu.

O nehodě se dozvěděl německý svaz i sám Füllkrug. Podle Bildu projevil útočník Borussie Dortmund zájem poslat fanouškovi jako omluvu dárkový balíček s dresem.

KDYBY MI NĚKDO PŘED ZÁPASEM TAKOVÝ VÝSLEDEK NABÍDL, ROZHODNĚ BYCH HO BRAL, CULIL SE NAGELSMANN PO SKALPU SKOTŮ