eFotbal

Tottenham mohutně posiluje! Můžou se Spurs zapojit do bojů o titul?

Tottenham mohutně posiluje! Můžou se Spurs zapojit do bojů o titul?
Tottenham mohutně posiluje! Můžou se Spurs zapojit do bojů o titul?Flashscore
V souvislosti s titulem v Premier League mluvíme pouze o Liverpoolu, Manchesteru City či Chelsea. Spurs však posílili velmi kvalitně a je tak dost možné, že právě tým ze severu Londýna může do bojů o titul promluvit.
Reklama
Reklama

Navzdory tomu, že mluvíme o Spurs, kteří nikdy nevyhráli žádnou trofej, po přestavbě, kterou má na starosti trenér Antonio Conte by něco mohlo padnout. Zcela objektivně musíme uznat, že posily, které tento lodivod přivádí dávají smysl a zvyšují nebezpečnost celého týmu.

První posilou se stal brankář Fraser Forster, který přichází jako dvojka k Llorisovi. Jako jednička Southamptonu si v minulé sezóně připsal 19 startů a svůj tým držel. Dalším želízkem v ohni je Yves Bissouma, který přestoupil z Brightonu, kde vedl záložní řadu. Další hráč na seznamu v ideálním věku a ve velké formě.

Třetí posilou se stal chorvatský univerzál Ivan Perišič, který přišel jako volný hráč z Interu a jistojistě zvedne konkurenci v ofenzivě celého týmu. Čtvrtou a poslední potvrzenou posilou je Brazilec Richarlison, který přichází z Evertonu za 50 miliónů liber. Nám všem je jasné, že právě tento podpis může být rozdílový. 

Kromě těchto potvrzených přestupů se rýsuje i ten pátý a to hostování Clementa Lengleta z Barcelony. Pro defenzivu by to byla další velká posila směrem k bojům o nejvyšší příčky. Když si shrneme všechny nové tváře v organizaci Spurs, jedná se o kvalitní nákupy, které mají na to bojovat o ty nejvyšší příčky.

Je jasné, že hlavními aspiranty na titul jsou Manchester City a Liverpool, ale taková Chelsea nebo právě Spurs mohou do těchto bojů hlasitě promluvit. Hráči jako Richarlison umějí být rozdíloví a v kombinaci s Kanem a Sonem se může jednat o enormní problém pro každou obranu v lize.

zdroj: Fabrizio Romano