eFotbal

Townsend si nikdy nemyslel, že někdy oblékne dres Lutonu: Je to pro mě velká čest hrát hrát opět v Premier League

Townsend si nikdy nemyslel, že někdy oblékne dres Lutonu: Je to pro mě velká čest hrát hrát opět v Premier League
Townsend si nikdy nemyslel, že někdy oblékne dres Lutonu: Je to pro mě velká čest hrát hrát opět v Premier LeagueFlashscore
Bývalý anglický reprezentant Andros Townsend se vrátí k fotbalu po vážném zranění kolena v dresu Lutonu. S nováčkem Premier League, jemuž nyní patří mezi elitou průběžné sedmnácté místo, podepsal smlouvu do ledna.
Reklama
Reklama

Townsend, který má na kontě 13 startů a tři góly za národní tým, si loni v březnu v dresu Evertonu přetrhl přední zkřížený vaz v kolenu. Od té doby nehrál. Před touto sezonou byl na testech v Burnley, nakonec našel angažmá v Lutonu.

Posledních patnáct let Androse Townsenda:

Yeovil TownLeyton OrientMilton Keynes DonsTottenham HotspurIspwich TownWatfordMillwallLeeds UnitedBirmingham CityQueens Park RangesNewcastle UnitedCrystal PalaceEvertonLuton Town

"Mám to kousek, bydlím 20 minut od klubu. Sledoval jsem, jak bojovali o postup. Nikdy jsem si nepomyslel, že dres Lutonu někdy obléknu. Je to pro mě velká čest hrát hrát znovu v Premier League za tenhle klub," uvedl Townsend.

V anglické lize dosud nasbíral za Tottenham, Newcastle, Crystal Palace a Everton 264 startů. V nich dal dvaatřicetiletý křídelní hráč 25 gólů.

Muž pro velké momenty? Hrdina McTominay miluje United nade vše