eFotbal

Trápící se Baník po penaltách přešel přes Kroměříž. Hradec si s chutí zastřílel, dál jdou i Bohemians a Budějovice

Trápící se Baník po penaltách přešel přes Kroměříž. Hradec si s chutí zastřílel, dál jdou i Bohemians a Budějovice
Trápící se Baník po penaltách přešel přes Kroměříž. Hradec si s chutí zastřílel, dál jdou i Bohemians a BudějoviceFlashscore
Od začátku sezony vyhrál Baník Ostrava v základní hrací době jen dvě utkání. I nyní v Kroměříži se trápil a do dalšího kola postoupil až po penaltách.
Reklama
Reklama

Pavel Vrba měl po nástupu do funkce jistě odlišné představy, než které mu nabídla krutá skutečnost. Perspektivní ligové ambice ostravského celku narazily již v samotném začátku sezony a nyní se zdá, že ani v poháru vyhlídky radostnější nebudou. Baník přijel do Kroměříže v jasné roli papírového favorita, v sedmé minutě dokonce už vedl 2:0 a po půl hodině hry 3:1. Pak ovšem jako kdyby hosté usnuli na vavřínech, Plavšič v 60. minutě neproměnil penaltu a o dvanáct minut později domácí srovnali skóre. Na řadu přišlo prodloužení. A ani v tom se Baníku zlomit soupeře z MSFL nepovedlo, takže si na rozhodnutí musel počkat až do penalt, kde jeho střelci naštěstí byli stoprocentní.

Demolice v podání Hradce

Votroci se před zápasem obávali, že si zahrají na bahnité čáslavské půdě, a tudíž se nějakého pohledného fotbalu nedočkáme. Opak byl ale pravdou.

Hradec přijel do Čáslavi a od začátku zápasu ukazoval, kdo bude určovat jeho tempo. Po úvodních pětačtyřiceti minutách odcházel východočeský celek do kabin s třígólovým náskokem, do druhé půle přišel ještě více nabitý a soupeři nasázel dalších osm branek.

MOL CUP - 1/32-FINÁLE

[p]Benátky nad Jizerou – Varnsdorf 1:2 (0:1)HS Kroměříž – Baník Ostrava 3:4 na penalty (2:3)[p][p]Čáslav – Hradec Králové 0:11 (0:3)

Libišany - Jihlava 1:3 po prodloužení (1:1, 0:1)

Baník Most - Vlašim 1:4 (1:3)

Bzenec - Karviná 1:2 (1:1)

Ústí nad Labem - Bohemians 0:3 (0:1)

Chomutov - České Budějovice 0:5 (0:2)