eFotbal

Trenér Liverpoolu uzemnil brankáře: Že chce odejít? Překvapilo by mě, kdyby chtěl sedět na lavičce do konce života

Trenér Liverpoolu uzemnil brankáře: Že chce odejít? Překvapilo by mě, kdyby chtěl sedět na lavičce do konce života
Trenér Liverpoolu uzemnil brankáře: Že chce odejít? Překvapilo by mě, kdyby chtěl sedět na lavičce do konce životaFlashscore
Jen málokdo z fanoušků Liverpoolu čekal, že nástupce Jürgena Kloppa na lavičce Liverpoolu Arne Slot tak brzy pronikne do jejich srdcí. A to nejen bezchybnými výkony, díky nimž vévodí Reds spolu s Manchesterem City Premier League, ale především svou upřímností a vtipnými výroky. Jeden takový si připravil pro 25letého irského brankáře Caoimhina Kellehera, který se nechal slyšet, že chce opustit Liverpool a být v jiném klubu brankářskou jedničkou.
Reklama
Reklama

„V posledních několika letech jsem klub jasně informoval, že chci odejít, být jedničkou a hrát týden co týden. Klub se rozhodl, že si pořídí ještě jiného brankáře,“ řekl Kelleher minulý týden britským novinářům před zápasem Irsko - Anglie (0:2) v Lize národů, čímž reagoval na příchod gruzínského brankáře Giorgiho Mamardašviliho, který však celou tuto sezonu odchytá ještě ve Valencii.

Moje ambice byly v posledních několika sezonách vždy jasné, chci být jedničkou. Někdy to při pohledu zvenčí vypadá, že je to stoprocentně moje rozhodnutí, ale občas to není vždycky v mých rukou,“ doplnil Kelleher, který se při zranění brazilské jedničky Liverpoolu Alissona Beckera v minulé sezoně výraznou měrou podílel na zisku Ligového poháru.

Nevymýšlí nic složitého, a přesto to přináší kýžený efekt, chválí práci Slota v Liverpoolu gólman Alisson

Kdo čekal před sobotním ligovým duelem Liverpoolu s Nottinhamem od nizozemského kouče Liverpoolu nějakou jízlivou reakci, ten se hluboce mýlil. Slot naopak britské novináře na tiskové konferenci rozesmál. 

Caoimhin (Kelleher) řekl, že chce odejít? Znepokojilo by mě naopak, kdyby přišel a řekl, že se mu na lavičce líbí a chce tam zůstat po zbytek života,“ uvedl Slot.