eFotbal

Tři kluby, kde v následujícím přestupním období budou líčit na Martineze

Tři kluby, kde v následujícím přestupním období budou líčit na Martineze
Tři kluby, kde v následujícím přestupním období budou líčit na MartinezeFlashscore
V pětadvaceti letech je tykadlo Interu Milán považován za jednoho z nejlepších (ne li vůbec nejlepšího) útočníků generace, která teď začíná přebírat vládu nad světovým fotbalem. A několik velkoklubů se domnívá, že Argentince s takovým potenciálem je v Serii A škoda. Kde by o kanonýra, o kterém se předpokládá, že by mohl za měsíc zazářit v Kataru, mohli mít v lednovém nebo prázdninovém přestupovém termínu zájem?
Reklama
Reklama
Tottenham Hotspur

V severním Londýně má místo na hrotu útoku předplacené Harry Kane. O tom žádná. Nicméně tomu končí po příští sezóně smlouva a Bayern Mnichov je podle všeho odhodlán otestovat ochotu legendy Tottenhamu zariskovat kariéru, ve které by nevyhrál žádnou trofej. Pokud by se škatulata dala do pohybu, Martinez je jaksi automaticky zvažován jako možná náhrada. Talentovaná, mladší i levnější. Conte v Itálii loví rád, jeho sportovní ředitel Paratici už měl údajně na San Siro poslat jednu nabídku za 77 milionů liber.

zdroj: Tottenham Hotspur

Bayern Mnichov

Pokud se škatulata v Tottenhamu do pohybu nedají, Bayern bude stát před problémem, zda riskovat další sezónu bez typického hrotového útočníka, který po odchodu dominantního Lewandowského v kádru Nagelsmanna schází. Duo Mané - Sané zatím dává na všechny možné trable zapomenout, otázka je, zda li bavorský klub chybějící specializovaný hrot nedoběhne v pozdějších fázích sezóny. Ani ne tak v Bundeslize jako v Lize mistrů. Kdyby se anglického kanonýra nalákat nepodařilo, suma okolo 100 milionů eur, které bude Inter chtít by pro německý klub asi zásadním problémem nebyla.

zdroj: FC Bayern Mnichov

Real Madrid

A třetí kandidát hledající náplast. Karim Benzema je ve skvělé formě a je jedním z kandidátů na Zlatý míč, ale též mu je 34 let a na San Bernabeu přemýšlí, kdo bude uklízet míče Bílého baletu do brány soupeře po Francouzovi. Ten intenzivně čeká, jestli v pondělí získá vysněnou individuální trofej, což by prodloužilo jeho smlouvu se španělským mistrem o další rok, ale nástupce se hledat bude.  A Martinez, kterého část fotbalových expert v následujících pěti sedmi letech tipuje s jistotou na Zlatý míč taktéž, by mohl být jaksi logickou záplatou.

zdroj: Real Madrid CF