eFotbal

Tři prohry v jednom týdnu? Karviná se musí oklepat. Hejdušek věří, že je tým dobře charakterově nastaven...

Tři prohry v jednom týdnu? Karviná se musí oklepat. Hejdušek věří, že je tým dobře charakterově nastaven...
Tři prohry v jednom týdnu? Karviná se musí oklepat. Hejdušek věří, že je tým dobře charakterově nastaven...Flashscore
Karviná sice vstupovala do nové sezony F:NL jako jeden z vážných kandidátů na postup, nicméně přelom srpna a září MFK vůbec nevyšel a během jednoho týdne musel exligový celek strávit hned tři prohry.
Reklama
Reklama

A to s rezervou Sigmy, Táborskem a Vyškovem. Hlavní trenér Tomáš Hejdušek v aktivní ani trenérské kariéře tři prohry v jednom anglickém týdnu dosud nezažil...

"To nejspíš ne. A všechny porážky byly o gól. Ale v konečném součtu je teď asi jedno, jestli se prohrálo během několika dnů nebo klasicky během tří týdnů. Musíme se z toho oklepat," burcoval kabinu šéf karvinské lavičky, jehož slova vyšla na oficiálních stránkách momentálně šestého celku tabulky.

Neúspěšnou šňůru se pokusí Lukáš Budínský, Michal Papadopulos a spol., kteří v tuto chvíli ztrácí na čelo tabulky sedm bodů, utnout již v pátečním domácím klání se sparťanským béčkem. Jak se mu s kádrem pracuje po těchto nepovedených duelech?

"Mužstvo je dobře charakterově nastavené. Musíme to zlomit a zvítězit. Myslím si, že nás nalomil zápas v Olomouci, kde jsme vedli o dva góly a prohráli. Tam začalo naše utrpení. Ale je to za námi, na páteční utkání se těšíme a kluci jsou odhodlaní přerušit sérii porážek," zaznělo z úst Hejduška.

Jak by spolupracovník Radomíra Korytáře a Marka Bielana družinu Michala Horňáka charakterizoval? "Asi podobně jako rezervu olomoucké Sigmy. Přijedou mladí, odhodlaní a běhaví kluci zřejmě doplnění o členy širšího kádru A-mužstva. V každém případě to asi bude o běhání, hráčům Sparty určitě nebude cizí balón a budou chtít hrát rychlý fotbal. Musíme se na to dobře připravit."

Druholigový Prostějov se posílil v Brně, odkud si vypůjčil talentovaného syna bývalého majitele Znojma