eFotbal

Trio záležitostí, které se nyní řeší na Old Trafford

Trio záležitostí, které se nyní řeší na Old Trafford
Trio záležitostí, které se nyní řeší na Old TraffordFlashscore
Ačkoliv Erik ten Hag jakékoliv řeči o krizi odmítá, Manchesteru United se v úvodu nové sezony vůbec nedaří. Rudí ďáblové aktuálně řeší potíže s velkou marodkou a klid fanouškům nepřidává ani informace o hádce v kabině po utkání s Brightonem.
Reklama
Reklama
Rozhádaná kabina?

Po utkání mezi Manchesterem United a Brightonem mělo dojít k ostřejší výměně názorů mezi Brunem Fernandesem a Scottem McTominayem. S informací přišel deník The Sun, organizace Rudých ďáblů se ale k možnému incidentu odmítla vyjádřit.

Do rozepře se měli zapojit také Lisandro Martínez a Victor Lindelöf, kteří mezi sebou taktéž mají mít rozepře. Na tréninku United před utkáním Ligy mistrů proti Bayernu Mnichov byl poté natočen Casemiro, jak gestikuluje právě směrem k portugalskému záložníkovi. Na videu je nicméně evidentně vidět, že Casemiro se celý incident po nedělním duelu pokoušel zlehčit.

Jisté nicméně je, že v Manchesteru United pohoda aktuálně nevládne. A otázkou je, jak tomu bude po středeční bitvě proti silnému Bayernu.

Přijde v zimě Gnabry?

Antony je v potížích kvůli zákonu, Jadon Sancho pro změnu nemá ideální vztahy s Eriken ten Hagem. A tak chce nizozemský stratég posilu do křídla, kterou by se podle posledních informací španělských médií mohl stát Serge Gnabry, jenž aktuálně působí právě u mnichovského giganta.

Španělský web Fichajes uvádí, že se vedení Rudých ďáblů zaměřilo právě na Gnabryho, který přitom teprve loni podepsal v Bayernu novou smlouvu do léta roku 2026.

Ten Hag má být velkým obdivovatelem bývalého útočníka Arsenalu a vedení chce využít toho, že Gnabry má toužit po nové výzvě. Zaplatit by United v tomto případě měli až 52 milionů liber.

Snížení početné marodky

Asi největším problémem Manchesteru United je aktuální marodka. Mimo hru je hned deset hráčů, z toho osm kvůli zdravotním potížím. V tomto ohledu ale fanoušci týmu z Old Trafford obdrželi pozitivní zprávu. 

Podle BBC se úterního tréninku před utkáním proti Bayernu zúčastnili Raphaël Varane i Mason Mount, s týmem navíc začal lehce trénovat i mladík Kobbie Mainno, jenž měl vynikající letní přípravu.

Simon Stone z BBC dodává, že mimo hru stále zůstává poslední letní akvizice týmu Sofyan Amrabat, který má potíže se zády. V úterý trénoval mimo první tým, jeho návrat se ale přesto přiblížil.