eFotbal

Trojice hráčů, která by mohla během letní pauzy zamířit do St. James Parku

Trojice hráčů, která by mohla během letní pauzy zamířit do St. James Parku
Trojice hráčů, která by mohla během letní pauzy zamířit do St. James ParkuFlashscore
Nadcházející léto by mohlo být tím nejvzrušivějším v historii Newcastlu, protože představuje první léto, ve kterém se může etablovat jako nejbohatší klub na světě. Manažer Magpies nicméně uvedl, že pravidla Financial Fair Play (FFP) ovlivní, kolik bude jeho tým schopen utratit před příští sezónou. Rozpočet na přestupy by tak měl činit  60-80 milionů eur. Klub tudíž nebude moci utrácet horentní sumy za každého, na koho si pomyslí. S ohledem na tuto skutečnost je tady trojice hráčů, kteří by do klubu mohli zamířit.
Reklama
Reklama
Arnaut Danjuma (Villarreal)

Křídelník Villarrealu Arnaut Danjuma si udělal jméno ve dvou sezónách, které strávil v Bournemouthu, zejména během sezóny 2020-21, ve které vstřelil 17 gólů ve 37 zápasech, kdy Cherries dosáhli semifinále play-off Championship.

Loni v létě přestoupil za 21,5 milionu liber do španělského Villarrealu, kde v dosavadnísezóně skŕoval šestnáckrát a přitáhl ke své osobě mnohem více pozornosti špičkových klubů v Evropě, včetně Magpies.

Přestupu by mohl nasvědčovat i fakt, že právě čtyřiačtyřicetiletý kouč podepsal Danjumu, když vedl Bournemouth, a nyní ho chce přivést do St. James' Park

Dominic Calvert-Lewin (EVERTON)

Útočník Toffees v této sezóně svádí boj s formou i herním vytížením, což je do značné míry ovlivněno četnými zraněními.

I přes tyto nepříjemnsoti by byl Calvert - Levin vhodným dílem do skládačky. Jedná se o útočníka prověřeného V Premier League. Navíc je to Angličan, což je na Ostrovech signifikatním prvkem a stále se jedná o perspektivního hráče.

Calvert-Lewin má hodnotu kolem 60 milionů liber, ale i s ohledem na zranění a aktuální formu, by jej mohl Newcastle angažovat za výrazně nižsí sumu.

Kalvin Phillips (Leeds)

Leeds to má v Premier League hodně nahnuté, tudíž se očekává, že někteří hráči kádr opustí. Podle serveru Daily mail by mohl být právě Philips, Raphinha a Patrick Bamford dostupni za pouhých 30 milionů eur, což pro Newcastle není problém zaplatit.

Phillips udělal dojem na Euro 2020 minulé léto a navzdory řadě zranění i v této sezóně je stále jedním z nejlépe hodnocených hráčů na své pozici.

Zdroj: SportSkeeda