eFotbal

Trojlístek jmen, na která si na přestupovém trhu brousí zoubky Inter Milán

Trojlístek jmen, na která si na přestupovém trhu brousí zoubky Inter Milán
Trojlístek jmen, na která si na přestupovém trhu brousí zoubky Inter MilánFlashscore
Aktuálně třetí tým tabulky Serie A je smířen s tím, že letos to na mistrovský titul nestačí, ale rozhodně předem nevzdává své šance v dalším ročníku. Své naděje k tomu plánu upíná i díky ambiciózním choutkám na přestupovém trhu, které zahrnu posily, které by měly kádr skutečně vyztužit. Podívejme se, o kom se mluví ve spojitosti s letním přesunem na San Siro.
Reklama
Reklama
3) Victor Lindelöf (Man. United)

Nerazzurri chtějí vsadit především na zboží, které je na svých stávajících adresách vnímáno jako nepotřebné. Stejně jako v lednu se znovu pokusí podepsat Victora Lindelöfa z Manchesteru United. Osmadvacetiletý obránce mohl do Itálie zamířit na hostování s opcí, ale jednání nakonec nedošlo zdárného konce, neboť se obě strany nedohodly na podmínkách. Na stole má být dle informací The Sun vylepšená nabídka, která by měla klubu pomoci nalézt náhradu za Milana Škriniara.

Foto: Manchester United FC

2) Naby Keïta (Liverpool)

Guinejský záložní Naby Keïta intenzivně několik měsíců jednal o možnosti zůstat v Liverpoolu, ale nakonec vedení ostrovního giganta dalo jasně najevo, že požadovaná výše platu je neakceptovatelná. Někdejší hvězda Lipska byla spojována s návratem do Bundesligy, kde po něm pokukuje Dortmund, ale ve hře jsou podle deníku Gazzetta dello Sport také pokušitelé z Apeninského poloostrova. Jedním z nich má být právě Inter Milán.

Foto: Liverpool FC

1) Roberto  Firmino (Liverpool)

Svou budoucnost aktuálně řeší také brazilský útočník Roberto Firmino. Ten sice nebyl nucen z Anfield Road odcházet, ale vedení nakonec informoval o své touze v létě odejit. Prodloužení kontraktu se tak nakonec nekoná a nabízí se hned několik variant, kam jednatřicetiletý střelec zamíří. Nabídky se hrnou hlavně z Itálie, kde po něm dle signálů interpretovaných Football-Italia prahnou oba slavné celky z Milána nebo Juventus Turín.

Foto: Liverpool FC