eFotbal

Trojlístek známých tváří z ostrovů, o které hodlá v létě zabojovat bavorský titán z Allianz Areny

Trojlístek známých tváří z ostrovů, o které hodlá v létě zabojovat bavorský titán z Allianz Areny
Trojlístek známých tváří z ostrovů, o které hodlá v létě zabojovat bavorský titán z Allianz ArenyFlashscore
Brousí si zoubky na obhájení primátu v Lize mistrů, trofej chtějí brát také v Bundeslize a německém poháru, ale na lednové zbrojení musejí zapomenout. Trenér bavorského obra Hans-Dieter Flick již avizoval, že pro zimní přestupové okno z důvodu finanční krize nikoho nového do Allianz Arény nepřivede. V létě chce však být Bayern aktvní a některé posily by rád získal z Ostrovů. Která jména jsou v tomto případě skloňována?
Reklama
Reklama
3) Tomáš Souček (West Ham)

Přesun ze Slávie na Ostrovy zvládl na výbornou a v barvách West Hamu se etabloval mezi klíčové tváře základní sestavy. Český reprezentační záložník je chválen nejen trenérem, spoluhráči a fanoušky, ale také si před pár měsíci vysloužil poklonu třeba i José Mourinha. Před pár týdny se objevila v médiích informace, že Kladiváři mohou o svou hvězdu v létě přijít, neboť Bayern o něj projevuje zájem.

2) Callum Hudson-Odoi (Chelsea)

V minulosti již kolem něj bundesligový gigant kroužil, ale nepochodil. Bayern to chce na dvacetiletého střelce zkusit po konci sezóny znovu, protože chce využít faktu, že Hudson-Odoi v této sezóně nepatří k nejvytíženějším útočníkům týmu. Po letních příchodech Wernera a Havertze upadl prakticky v nemilost kouče Lamparda a přesun do Bayernu by pro něj mohl být řešením.

1) Omar Richards (Reading)

Univerzální obránce Omar Richards vzbuzuje pozornost hned několika evropských gigantů. Kmenový hráč Readingu má platnou smlouvu jen do konce této sezóny, proto by mohl v létě zamířit k novému zaměstnavateli zdarma. Dvaadvacetiletý anglický reprezentant by se mohl v Allianz Aréně dočkat dlouholetého kontraktu a postupně se vypracovat v zajímavou náhradu za Davida Alabu, který je naopak spojen s ochodem z Bayernu.

Zdroj: tribalfootball.com