eFotbal

Tuchel by již neměl otálet. Diamant Sevilly začíná okukovat další zvučný dravec

Tuchel by již neměl otálet. Diamant Sevilly začíná okukovat další zvučný dravec
Tuchel by již neměl otálet. Diamant Sevilly začíná okukovat další zvučný dravecFlashscore
Jeho jméno bylo již před rokem spojováno s londýnskou Chelsea, ale ostrovní klub se zdráhal ke své původní nabídce přihodit ještě něco navíc, aby se setkal s pochopením ze strany Sevilly. Třiadvacetiletý francouzský obránce Jules Koundé je diamantem tohoto španělského celku a o svou budoucnost se rozhodně obávat nemusí. Na sklonku právě probíhající sezóny se navíc opět rojí spekulace, že v další sezóně bude již hájit jiné klubové barvy.
Reklama
Reklama

Španělský deník Mundo Deportivo připomíná, že také letos chtějí Blus zkusit perspektivního obránce zlákat na Stamford Bridge. Problémem by ale mohla být opět jeho cenovka, neboť Sevilla si moc dobře uvědomuje, jaký klenot ve svých řadách má.

Koundé od svého příchodu z Bordeaux v červenci 2019 stoupal mílovými kroky a z neznámého mladíka se stala hvězda. Jeden z nejlepších obránců La Ligy by se však nemusel do Premier League stěhovat, pokud bude kouč Chelsea Thomas Tuchel otálet.

Poslední zprávy hovoří o oťukávání ze strany Barcelony, která by chtěla během letního přestupového okna výrazně posílit defenzivní řadu. Tamní kouč Xavi údajně plánuje slušný průvan v kabině katalánského giganta a na odchodu mají být Umtiti, Lenglet či Mingueza. Na Camp Nou potřebují navíc nového lídra do zadních řad, neboť Gerard Piqué už má svá nejlepší léta také dávno za sebou.

Zdroj: mundodeportivo.com