eFotbal

United pouští na hostování beka! Nebude Alex Telles chybět?

United pouští na hostování beka! Nebude Alex Telles chybět?
United pouští na hostování beka! Nebude Alex Telles chybět?Flashscore
Manchester United je pod novým trenérem ve stadiu, kdy se ještě nejspíš bude redukovat kádr. Redukce nebude nijak enormní, ale hráči zkrátka musejí hrát pravidelně a to je nejdůležitější. I proto odešel Alex Telles na hostování.
Reklama
Reklama

Když si vezmeme, že na pozici beka jsou v United Diogo Dalot, Tyrell Malacia, Luke Shaw a Aaron Wan-Bissaka, bylo jasné, že jeden z této pětice(počítáme i Alexe Tellese) bude muset odejít nejméně na hostování.

Nejvíce se skloňovalo práve jméno Tellese a Wan-Bissaky, jehož budoucnost je stále nejistá. Stejná je situace na stoperu, kde se dříve nebo později bude muset někdo rozloučit po příchodu Lisandra Martineze.

Alex Telles si vybral možnost pravidelného nastupování a jeho novým týmem bude španělská Sevilla, ve které minulou sezónu hostoval i Anthony Martial. Pro Tellese se jednoznačně jedná o krok dopředu, protože je jasné, že pod trenérem Ten Hagem neměl jistotu herního času, který je zkrátka nenahraditelný.

Je jasné, že ještě nějaký z hráčů Old Trafford opustí, protože je kádr zbytečně velký. Jak záloha, tak útok bude chtít menší redukci. Telles tuto redukci nevydržel, ale kdo ví, pokud se mu bude na jihu Španělska dařit, nikdo neříká, že nemůže být platným hráčem v příští sezóně.

zdroj: Fabrizio Romano