eFotbal

Úspěšný víkend bývalých kanonýrů Liverpoolu. Benteke se na úvod MLS blýskl hattrickem, do formy se vrací i Firmino

Úspěšný víkend bývalých kanonýrů Liverpoolu. Benteke se na úvod MLS blýskl hattrickem, do formy se vrací i Firmino
Úspěšný víkend bývalých kanonýrů Liverpoolu. Benteke se na úvod MLS blýskl hattrickem, do formy se vrací i FirminoFlashscore
Úspěšný víkend mají za sebou dva bývalí útočníci Liverpoolu. Roberto Firmino se po spekulacích ohledně možného návratu do Evropy dostává v Al-Ahli opět do formy, na úvod nového ročníku Major League Soccer se poté hattrickem blýskl jeho předchůdce z Anfieldu Christian Benteke.
Reklama
Reklama

Roberto Firmino na úvod svého saúdskoarabského angažmá hattrickem rozstřílel Al Hazem a zdálo se, že Saudi Pro League mu bude velmi brzy malá. V dalších sedmnácti soutěžních zápasech si ale brazilský útočník nepřipsal jedinou branku a v kuloárech se hovořilo o jeho nespokojenosti s působením na Blízkém východě. 

Dvaatřicetiletý útočník měl mít hned několik nabídek z Evropy, z týmu, kde má platnou smlouvu až do roku 2026, ale nakonec neodešel. A v jarní části soutěže je to opět ten starý Firmino, kterého známe z působení v Liverpoolu.

Šílený rok liverpoolské hvězdy. Alexander-Arnold byl střežen bodyguardy, pronásledovala jej bláznivá fanynka

V sobotu na hřišti Al Taee vstřelil dvě branky, na další přihrál a společně s přátelským duelem v Al Nasru skóroval už ve třetím po sobě jdoucím utkání. Úchvatný start v Major League Soccer má za sebou jeho předchůdce z Anfield Road, Christian Benteke.

Autor devíti ligových branek za Reds ze sezony 2015/16 sice v přátelských duelech před startem MLS mlčel, v prvním ostrém duelu se ale blýskl hattrickem do sítě New England Revolution a navázal tak na předchozí ročník, ve kterém skóroval hned čtrnáctkrát.