eFotbal

Ústí představilo novou identitu a potvrdilo příchod dalšího zkušeného harcovníka Hyčky

Ústí představilo novou identitu a potvrdilo příchod dalšího zkušeného harcovníka Hyčky
Ústí představilo novou identitu a potvrdilo příchod dalšího zkušeného harcovníka HyčkyFlashscore
Fotbalové Ústí představilo novou klubovou identitu FK VIAGEM Ústí nad Labem. Spolu s ní se na dresech třetiligového týmu v příští sezoně objeví jméno Hyčka. Klub na svých webových stránkách potvrdil příchod ligového záložníka, který s týmem trénoval od začátku přípravy.
Reklama
Reklama

Mareš, Zoubele a Hyčka. Do Ústí nad Labem před nadcházející sezonou dorazilo neuvěřitelných 748 ligových startů. Klub ze severu Čech mohutně zbrojí na svou další sezonu v ČFL. Třetí česká liga tak nabídne malé Hvězdné války mezi Ústím a neméně zvučně posílenými Domažlicemi.

Zatímco příchody Mareše a Zoubeleho klub oznámil již na začátku letní přípravy, v případě Hyčky si muselo Ústí počkat. Zkušený harcovník se s klubem připravoval, nicméně zůstával otevřený zajímavé nabídce z nejvyšší české soutěže.

Hyčka nakonec volání ligy nevyslyšel a zůstává v Ústí. Klub o tom dnes informoval na svých webových stránkách. Hyčka strávil převážnou část své kariéry v nejvyšší české soutěži. Pamatujeme si ho z dresu Zbrojovky a Teplic, za které v loňské sezoně nasbíral 28 ligových zápasů.

Aby nebylo novinek na severu Čech málo, Ústí na svém webu oznámilo rovněž změnu identity. Klub se nyní bude jmenovat FK VIAGEM Ústí nad Labem. Nový vizuál komentoval ředitel klubu Martin Prokeš: “Při volbě nového loga jsme se inspirovali historickou členitostí Ústeckého kraje a také barvami města Ústí nad Labem, tedy modrou a červenou. Nové logo bude součástí kompletního rebrandingu spolu s novými dresy.“

Ohledně důvodů vstupu VIAGEMU do fotbalového Ústí hovořil předseda představenstva klubu Ing. Přemysl Kubáň: “Viděl jsem, jaká zde panuje situace. VIAGEM jako společnost je v kondici, která dovoluje do fotbalu vstoupit. Jedná se o krajské město, je to velký potenciál, je zde univerzita, velmi dobrá infrastruktura, podpora města a našlo by se hodně důvodů proč ano. Vstupovali jsme do klubu s cílem postupu do české druhé nejvyšší fotbalové soutěže.“

Zdroj: FK VIAGEM Ústí nad Labem