eFotbal

V Allianz Areně jsou si vědomí, že mají špičkoví kádr. Lipsko si útočit na titul netroufá, jak to mají v Borussii?

V Allianz Areně jsou si vědomí, že mají špičkoví kádr. Lipsko si útočit na titul netroufá, jak to mají v Borussii?
V Allianz Areně jsou si vědomí, že mají špičkoví kádr. Lipsko si útočit na titul netroufá, jak to mají v Borussii?Flashscore
Byť Bayern nedávno prodal Roberta Lewandowského, s nímž odešlo z Allianz Areny 344 soutěžních branek, v bundeslize je pořád favoritem číslo 1 a papírově by měl dokráčet i pro jedenáctý titul v řadě.
Reklama
Reklama

Bavorský gigant, který před pár dny ovládl německý Superpohár, když přestřílel 5:3 Lipskoo, začíná nový ročník již první srpnový pátek na půdě vítěze Evropské ligy Eintrachtu Franffurt.

"Máme špičkový kádr. Všichni chtějí být ještě lepší než v minulé sezoně a získat víc trofejí. Chceme potvrdit svou sílu," citoval web sport.sk slova jednoho z čelních představitelů Bayernu Olivera Kahna.

Nejvíce by měly jeho klub nahánět Red Bull Lipsko, Bayer Leverkusen a Borussia Dortmund. "Bayern je určitě největší adept na zisk mistrovské trofeje. My jsme ambiciózní, chceme se opět kvalifikovat do Ligy mistrů, ale z naší strany by bylo troufalé mluvit o titulu, nebo si ho stanovit za náš cíl," přidal smířlivě kouč Lipska Domenico Tedesco.

V podobném duchu hovoří i Dortmund. "S posilami jako De Ligt nebo Mané je mnichovský klub opět favoritem číslo 1. Lipsko, Leverkusen i my bychom je ale opět na trůnu viděli jen neradi," přiznal portálem sport.aktuality.sk funkcionář vestfálského giganta ze Signal Iduna Parku Hans-Joachim Watzke.

Mané: Už v Salcburku mi byl Bayern blízký. Vzpomínám, jak jsem tam byl jako divák na Lize mistrů

Zdroj: sport.sk