eFotbal

V Ďolíčku si proklepnou produktivního srbského zadáka z Příbrami. Budou se pokoušet i o Morávka?

V Ďolíčku si proklepnou produktivního srbského zadáka z Příbrami. Budou se pokoušet i o Morávka?
V Ďolíčku si proklepnou produktivního srbského zadáka z Příbrami. Budou se pokoušet i o Morávka?Flashscore
Klokani, kteří budou nově používat vybavení Puma, přivítali na testech novou srbskou tvář, která by je mohla posílit v defenzivní řadě.
Reklama
Reklama

Trenér Jaroslav Veselý, jenž si nedávno plácl s vedením Bohemians Praha 1905 až do června 2024, si u Botiče proklepne dvaadvacetiletého obránce Stefana Vilotiče.

Zadák už se zapojil do přípravy vršovické značky, s tím, že o jeho případné budoucnosti v Ďolíčku se rozhodne v dalších dnech a týdnech.

Výhodou fotbalisty, jenž si v minulosti zahrál i druhou slovenskou ligu za Tatran Prešov, by mohlo být to, že už se v českém prostředí adaptoval.

V posledních letech totiž sbíral starty jak za Viktorii Žižkov, tak za Příbram, jejíž trikot oblékal ve FNL naposledy a během čtyřiadvaceti vystoupení si připsal ve zelenočerném trikotu 6 branek.

V zelenobílém dresu by pak mohl debutovat již na konci tohoto měsíce, kdy se výběr kolem kapitána Josefa Jindřiška přátelsky utká s Táborskem.

P.S.: S Bohemians je spojován i jejich dvaatřicetiletý odchovanec Jan Morávek, který má za sebou předně dekádu v bundesligovém Augsburgu. Pokud by na to došlo, šlo by o návrat po dlouhých třinácti letech.

Ještě se mi nechce být celý týden jen v bílé košili, přiznává Vrba. Dle svých slov možná Baníku i něco dluží...

Zdroj: Bohemians Praha 1905